Yusuff3
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 8 Mayıs 2022
- Adı
- Yusuf
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Doblo
Merhaba temizleme spreyi kullanmadan önce egr sistemi ve emme manifoldunu söktürerek temizletmeni öneririm.diyelimki sprey kullandın ordan çıkan yağlı katran kurum nereye gidecek 😀 emme manifolduna ordanda subablara gidecek illaki biyerleri tıkayacak yada bozacak bu sebele sökerek temizlemek en iyisi .sökülerek temizletip topladiktan sonra 5-8-10 bin km araliklarla temizleme sprayini kullanirsin dedigim gibi ilk once soküp temizlemek önemli ben kendi aracımda bu sekilde yapiyorum.ilkkez emme manifoldunu soktugumde manifoldun içinde boşluk yoktu kurum doluydu temizledik topladik 30 bin km sonra tekrar meraktan dolayi söktüm bir eskisi gidi dolu degil ama birnebze yine kurumlanmisti tekrar temizleyip taktim heryağ degisimine yakın temizleme sprayi kullaniyorum aradabir gaz kelebeginden bakiyorum gayet iyiSelamlar youtubede gördüğüm egr temizleme spreyi ile hava filtresi borusundan spreyi sıkarak gaz veriyor ve egr temizliyordu.Temizlemek istememin nedeni aracın yakıt tüketiminin fazla olması ve çekişi artırmak araba 1.6 Multijet 105hp Doblo D3 kasa.Sprey Wurth marka.