E-MAX ÜRÜNLERİ OTO BAKIM

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
ben bugün bu firmadan 5 litrelik lastik parlatıcı ve sıvı yıkama sonrası cila aldım ürünler hakikaten çok güzel ben memnun kaldım

lastik parlatıcısını 5 katına kadar sulandırabiliyorsununz ben de küçük camsil şişiesinde sulandırdım her tekerleğe göre ayarladım

ilk saf olarak sürdüm sonra yarısına kardar sulandırarak sürdüm 3, tekerleye 3 katı kadar sulandırarak sürdüm 4, tekerleğe 4 katı sulaandırılmış olark sürdüm hakikaten sulandıersanız bile çok güzel parlatıyor tam istediğim gibi simsiyah ışıl ışıl ben çok memnun kaldım

ıslak cilayıda yıkmamalardan sonra kullanıcam araba zaten parlak her ay boya koruma yapıyorum zatean ama bu ürünüde yıkamalardan sonra sürücem deneme amaçlı vbizim diğer kartalda denedim mat boyaya bile bi parlama etkisi gösterdi ben tavsiye ederim

firmanın linki

http://www.emax.com.tr/

vallahi ben memnunkaldım diğer ürünleri kullananlarda memnun

paylaşım için teşekkürler abi lastik parlatıcıyı ne kadara aldın

bizde türk usulü arap sabununu sürdünmü iş tamamdır 😀

paylaşım için teşekkürler abi lastik parlatıcıyı ne kadara aldın

berat 35 lira falan 5 litresi sitelerdede var25 lt kadar sulansırılıyor 30 litre parlatıcı oluyor ben sulandırdım bi camsil şişeisnde yinede parlattı

bende bulaşık sabunuyla parlatıyorum 😀

paylaşım için teşekkürler oğuz

bende bu ürünü 1,5 senedir kullanıyorum daha önce de paylaşmıştım. kapı içlerinde göğüste tekerlerde tüm siyah yerlerde çok etkili

https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=1110&highlight=lastik+parlatma&rowstart=20#post_18758

abi bu akşam iyice test ettim sulandırsak bile yine çok güzel parlatıyor ben çok beğendim bu paraya çok güzel bi ürün

birde hızlı cilasındanda aldım oda hoşuma gitti bezin çizmesini önler iyiki almışım

paylaşım için teşekkürler oğuz

rica ederim abi

can ve berat arap sabunu ve bulaşık deterjanı tam parlatmıyor tamam simsiyah yapıyor ama benim istediğim gibi olmuyor

Back