düşük devirde gaza basınca motor uyarısı

lavazza

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar bende d2 kasa 1.3 doblom var araçta şu sorun var motor biraz ısındıktan sonra 20-25 bin devirdeyken gazı döşemeye yapıştırırsanız motor arıza ışığı yanıyor araç çekişten düşüyor motor devir saati 30 bini geçmiyor yani gaz yemiyor kontağı kapatıp açmadanda düzelmiyor
birmot küçükyalı ya 2 kez gittim bulamadılar bilen varsa lütfen söyleyebilirmi araçla antalyaya gittim geldim her yokuşta arıza yaptı sürekli kontak kapatıp açmak zorunda kaldım?

bilgisayara bağlattırıp baktırın bir.aracın garantisi vardır bulamıyorum diye bir şey olmaz.başına gelen arkadaş yok demekki.dahada olmazsa başka bir servisi deneyin.

yakıtta ya da yakıtı yakan neydi?.. o arızalıdır 4 tanesi birden çalışmıodur? yanı 3 tanesi çalışırken 1 tanesi çalışmıyor olabilir. dua etde mazot pompasından olmasın...

basınç ayar regülatörü olabilir ama motor arıza lambasının yanması sadece bir çok arıza nedeni olabilir zaten aracınız 2010 model götürün yetkili servise bilgisayara bağlayıp baksınlar ama yetkili servis bulamamış demişşin çok saçma bir şey yetkili bir servis arızayı nasıl bulamaz fiattı arayarak gerekli şikayetleri dile getirirseniz size en kısa zaman da geri dönüp bilgilendirirler ama arıza nedenini bulamamalarının sebebi beyin arızası olabilir benim başıma gelmişti arıza lambası yanıyor ama bilgisayar arızayı bulamıyordu meğer beyinde problem varmış beyini yaptırınca sorun düzelmişti

aracı birmot servise götürdüm birmot bildiğiniz gibi koç grubuna aittir aracı yaptık diyorlar ama yapamıyorlar başına sanırım tekrar servise vericem

basınç ayar regülatörü olabilir ama motor arıza lambasının yanması sadece bir çok arıza nedeni olabilir zaten aracınız 2010 model götürün yetkili servise bilgisayara bağlayıp baksınlar ama yetkili servis bulamamış demişşin çok saçma bir şey yetkili bir servis arızayı nasıl bulamaz fiattı arayarak gerekli şikayetleri dile getirirseniz size en kısa zaman da geri dönüp bilgilendirirler ama arıza nedenini bulamamalarının sebebi beyin arızası olabilir benim başıma gelmişti arıza lambası yanıyor ama bilgisayar arızayı bulamıyordu meğer beyinde problem varmış beyini yaptırınca sorun düzelmişti
bende onu demeye çalıştım.bulamamak ne demek.o zaman komple motoru değiştirmek zorundalar.garantili araçta bulamadık böyle idare edin olur mu?

abi garanti bitene kadar oyalarlar. sabah bırakırsın öğleden sonra ararlar gel yaptık diye. alırsın arabayı fakat olmamış. garanti bitene kadar böyle git-gel lerle oyalarlar. garanti biter bitmez arızanın ne olduğu çıkar meydana. parayı çoşarsın. sıkıntı da çözülür. ben fiat ın yetkili servislerinin çoğunda bu uygulamayı gördüm. eminim benden başka da tanık olan vardır.

abi benim başıma geldii işte eski doblomu ilk aldığımda debriyajda sorun vardı kavrama sorunu hatta o yüzden üç kez vites kolu kırdım 60 bin bakımına gittim debraj seti değişcek dediler bana aynen kitlediler yok neymiş 60 bin bakımında debriyaj seti değişmesi gerekiyomuş dediler şimdi direksiyondaki titreme için gitcem bakalım ne diyecekler

arkadaşlar aynısı 2 kere banada oldu ama verdikleri faturanın arkasında ücretsiz arayabileceğiniz bir numara vardı.o numarayı arayıp şikayet ettim.2 hafta sonra servisten arayıp beni çağırdılar ve baskı balatayı garantiden değiştirdiler.birinde de d1 im de kumanda yoktu kapının açma kolundaki anahtar yayı bozulmuş anahtarı geri çevirmiyordu.kullanıcı hatası deyip başlarından savmak istediler.verdim arabanın anahtarını eline nasıl açılıyor öğret bakalım dedim ondan sonra tamam abi şimdi elimizde yok isteyelim dediler ve değiştirttim.haklıysanız hakkınızı sonuna kadar arayın.biz işi bilmediğimizden çoğu vatandaşımızda hakkını bilmediğinden kaynaklanıyor.
helal olsun geçen haberlerde okudum vatandaşımızın biri yol bilgisayarında Türkçe yok diye firmayı ayıplı mal sattığı için mahkemeye vermiş ve kazanmış.biz yeter ki hakkımızı arayalım.

haklısın mehmet abi. bıktırana kadar uğraştırıyolar. biz de iş güç bahanesiyle düşmüyoruz arkasına pek. he he diyoruz. aslında sonuna kadar uğraşmamız lazım.

haklısın mehmet abi. bıktırana kadar uğraştırıyolar. biz de iş güç bahanesiyle düşmüyoruz arkasına pek. he he diyoruz. aslında sonuna kadar uğraşmamız lazım.

*tup**tup**tup*

yakıtınızı nereden alıyorsunuz sizin problemnizi basınç sensöründe olabilir enjektörler yeterli basnçta yaskıtı püskürtmüyor olabilir bencede bi arıza tespit cihazına bağlatın

bizde dobloyu sıfır aldığımızda sürücü tarafı sürgüsüz kapının penceresi açılamıyodu.fabrika hatası dediler.açtığın zaman kapattamıyodun.sonra garantiye verdik.bu seferde açılıyo ama zor kapatıyosun zorlaya zorlaya.bunların yaptıkları iş bu kadar olur...baştan savma yapıyolar.

yakıtı shell den alıyorum araç cihaza bağlandı sonuç yok zaten aracı yapamadık demiyorlar yaptıkdiyorlae gidiyosunuz alıyosunuz araçaynı ...

mehmet abi hangi servise gidiyorsunuz.bilmiyorum ama baska bir servise gidin mesela gürses olabilir gökerde
aynen katılıyorum gürses göker ve medos otomotiv olabilir....mahmutbey erkaya hiç uğramayın derim.....

aynen birde başka servis deneyin yine olmazsa aynı hatanın 3 sefer olmasından dolayı aracı geri iade etmek için mahkemeye vereceğinizi söyleyerek gözlerini korkutun ve bunu müşteri hizmetlerini de arayarak söyleyin.en azından onlar servisi arayıp sıkıştırırlar.

yakıtı shell den alıyorum araç cihaza bağlandı sonuç yok zaten aracı yapamadık demiyorlar yaptıkdiyorlae gidiyosunuz alıyosunuz araçaynı ...

kardeşim arkadaşların dediği gibi başka bir servisi dene gene olmadı mehmet abinin dediği gibi fiat müşteri temsilcisini arıyarak sorununuzu belirtin muhakkak bir çözüm bulurlar

aynen birde başka servis deneyin yine olmazsa aynı hatanın 3 sefer olmasından dolayı aracı geri iade etmek için mahkemeye vereceğinizi söyleyerek gözlerini korkutun ve bunu müşteri hizmetlerini de arayarak söyleyin.en azından onlar servisi arayıp sıkıştırırlar.

*clap2**romi**clap*

Back