PapuaYeniGine Aktif Üye Kayıt 30 Eylül 2016 Mesaj 83 Adı Dündar Kan Grubu 0 + Şehir Ordu Modeli Diğer Model Araç Yılı 2014 18 Şubat 2017 #1 Selamunaleyküm arkadaşlar, Yoğun kıvamlı çamaşır suyu özlü domestosla araba yıkayan var mı? Denesek sonuçlar ne olur sizce? 🙂 Hayırlı forumlar.
Selamunaleyküm arkadaşlar, Yoğun kıvamlı çamaşır suyu özlü domestosla araba yıkayan var mı? Denesek sonuçlar ne olur sizce? 🙂 Hayırlı forumlar.
D doblo3535 Misafir 18 Şubat 2017 #2 Yapma kardeş tuz ruhu deseydin bari sakın deneme plastik aksamı mahvedersin
ceyhungulen Fenomen Üye Kayıt 5 Kasım 2014 Mesaj 4.466 Yaş 37 Adı Ceyhun GÜLEN Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Meslek Sigortacı Modeli Araç Yılı 2014 Renk BEYAZ 18 Şubat 2017 #3 Çamaşır suyunu jant ta kullan. Jant ın orijinal ise replika jantlar da soyulma yapıyor. Kaportaya dökmezsen iyi yaparsın boyaya zarar verebilir.
Çamaşır suyunu jant ta kullan. Jant ın orijinal ise replika jantlar da soyulma yapıyor. Kaportaya dökmezsen iyi yaparsın boyaya zarar verebilir.
Sezgin Tok Fenomen Üye Kayıt 24 Aralık 2014 Mesaj 5.020 Adı Sezgin Meslek Bilgisayar Destekli Üretim (CNC) Modeli Renk Lal Kırmızı 18 Şubat 2017 #4 Hahahahah ne güldürdün öyle şey olur mu hiç. Beyaz renk araçlarda boyayı canlı tutmak için 2 3 ayda bi kil hamuru pasta cila uygulanırsa bembeyaz kalır ömür boyu.
Hahahahah ne güldürdün öyle şey olur mu hiç. Beyaz renk araçlarda boyayı canlı tutmak için 2 3 ayda bi kil hamuru pasta cila uygulanırsa bembeyaz kalır ömür boyu.
Emir12 Daimi Üye Kayıt 12 Ocak 2017 Mesaj 108 Yaş 45 Adı Sedat Kan Grubu 0 + Şehir Muğla Modeli Araç Yılı 2016 18 Şubat 2017 #5 @Sezgin Tok Bu pasta cila olayında çok acemiyim hiç denemedim. Nasıl uyguluyorsunuz? Benim araç da beyaz o yüzden sordum.
@Sezgin Tok Bu pasta cila olayında çok acemiyim hiç denemedim. Nasıl uyguluyorsunuz? Benim araç da beyaz o yüzden sordum.