Dobloya 7. Koltuk

halilaydn

Aktif Üye
Adı
Halil ibrahim Aydin
Panoramalardaki gibi dobloya 2 koltuk ilave etme isteğim var. Bu arka koltukları nasıl buluruz nerden temin edebiliriz acaba? En fazla 2 koltuğa 1000 lira harcamayı düşünüyorum. Ruhsata işli olmuycak. Muayene giderken söküp gideceğim. Bagajın küçülmesi ise dert değil. Bagajla çok işim yok. En olmadı port bagaj düşündüm üste.

@halilaydn
Çankırı temsilcisi musa Ataseven aracında yaptırmıştı aracı satıyor belki koltukları ayrı satabilir.

Musa_06-18 ne diyorsun bu işe

Koltuk duruyorsa satarım tabiki @mesut170 Mesut Abi. Ankara'ya gitmeden birşey diyemem şuan ama.

Benim koltuk panaromadaki değil bu arada.

(link)

Buradan almıştım.

@halilaydn
tüm otomobiller için söylüyorum bunu araçların koltuklarını çıkmacılardan veya servis haricinde biryerden bulmak mümkün değil bin-bir uğraş ile koltuğun imalat yerini bulabilirsin internetten aradığında söylenen şey servislerle irtibata geçmeniz.Maleysef durum bu.Arka ek kolyuğu geçtim diyelim şoför koltuğum çok eski veriyim parayı sıfır alayım deseniz bile durum aynen böyle.Hee ben orj istemiyorum derme çatmada işimi görür derseniz o başka.

servisten orjinalini almak daha mantıklı bence. ya da kazalı bulabilirseniz çıkma almak.

Bende transit koltugu gibi koltuk buldum bacaklarini kisalttim 2 tane tekli olarak kullaniyorum seyyar olarak

Bayada konforlu oldu 😀

dostum bu işin bide trafik mevzuatı var dikkatli ol derim.her çevirmede ciddi cezalar yersinki tövbeler edersin.

Allah korusun gayriresmi iş yapmayın Bir arkadaşım minibüsle kaza yapmıştı kaçak koltuk dolayısıyla uygunsuz araç adıyla başı belaya girmişti

Bakin arkadaşlarım abilerim 1+4 aracınızı 1+6 koltuk yaparsanız olası bir çevirmede aracınızı bağlarlar. Uygunsuzluktan ceza alırsınız.

Benim araç 1+1 panelvan arka kısıma .1 yolcu alma hakkım var onu bile zar zor alıyorum

Son düzenleme:
Back