Doblo'nun kelime anlamı nedir?

mygokhan

Daimi Üye
Merak ettim Doblo'nun kelime anlamı nedir? Muhtemelen italyanca'dır..Merak ettim şimdi 🙂

ben araştırdım hiçbir anlamı çıkmıyor ama süper bi sim ticar için zaten kendikendine marka oldu

bence doblo doblo demek 😀 😀 😀

bence doblo.. dolmayan anlamında geniş araç heryeri kullanışlı 🙂

ispanyolcada "kat" anlamına geliyor
katalanca "çiftler" anlamına geliyor 😀😀😀😀

Hakkaten marka oldu piyasada..

Ticari araçtan bahsederken bu işlerden anlamayan kişiler, ticari aracı tasvir ederken "doblo gibi varya " diyorlar 🙂

özel isim doblo Doblovsky den geliyo... onun anlamıda Noel Babanın Geyiklerinden birinin Adı....

abi noel babamı var *hilarious*

Noel babanın geyiklerinin adları prancer, dasher, dancer, vixen, comet, cupid, donder, blitzen ve rudolph diye geçiyor

Chirmicty tarafından yazılan metin:
Noel babanın geyiklerinin adları prancer, dasher, dancer, vixen, comet, cupid, donder, blitzen ve rudolph diye geçiyor

heueuheeu peki Noel Babanın SAZANLARINI adıda Chirmicty diyemş geçiyor😀😀😀😀

serdar abi senin dediğin Doblovsky
Josef Dobrovský olmasın :?

öyle diyosan öyledir kardeşim...

serdarengin tarafından yazılan metin:
Chirmicty tarafından yazılan metin:

heueuheeu peki Noel Babanın SAZANLARINI adıda Chirmicty diyemş geçiyor😀😀😀😀

Vaay Serdar'ım bu işte senin eline su döken yoktu. Görevi devretmişin bakıyorum 😀

Ulan geyikler...cekin lan boynuzlarinizi siteden....

😀 hala yok kankim sen merak etme😀

Doğruluk payını bilmemekle birlikte benim yeni öğrendiğim bilgiler şöyle:

1- İtalya'da Doblo, "cinsiyet" erkek olarak kabul edilir. Aslında FIAT reklam müzakerelerinin "Nuovo Doblo" ile ilgili ( Yeni Doblo anlamına gelen bir erkek anlamda , aksi takdirde Nuova Doblo mu demeliyim?). Dişi olarak kabul etsek şunları mı demeliydik (Bayan Dobbie, Bayan G Kargo, vb ...).

2- Doblo, XIX yüzyılın para birimi, altın sikke (Duplone İtalyanca Doblone).

FIAT ürettiği van'lara herzaman bu sikke adlarını verir. Ducato, Fiorino, Doblo.

Dark Knight tarafından yazılan metin:
Doğruluk payını bilmemekle birlikte benim yeni öğrendiğim bilgiler şöyle:

1- İtalya'da Doblo, "cinsiyet" erkek olarak kabul edilir. Aslında FIAT reklam müzakerelerinin "Nuovo Doblo" ile ilgili ( Yeni Doblo anlamına gelen bir erkek anlamda , aksi takdirde Nuova Doblo mu demeliyim?). Dişi olarak kabul etsek şunları mı demeliydik (Bayan Dobbie, Bayan G Kargo, vb ...).

2- Doblo, XIX yüzyılın para birimi, altın sikke (Duplone İtalyanca Doblone).

FIAT ürettiği van'lara herzaman bu sikke adlarını verir. Ducato, Fiorino, Doblo.

*clap**clap**clap*

O halde bende sorayım; doplo ne demek ?
Boşuna araştırmayın, elbette anlamsız bir kelime. Peki neden pek çok forumda ve sosyal medyada bu şekilde yazılıyor, cevap vermek isteyen var mı ?

Doblơ kapalı kutu içi dolmayan geniş kutu anlamına geliyor

Back