Doblomu komple etiket yapmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emre18

Aktif Üye
Adı
emre
Modeli
Renk
bej
doblomu komple etiket yapmak istiyorum paintten ufak bir çalışma yaptım öneri ve görüşlerinizi alabilirmiyim hellalar armalar filoma projektör jaluzi lastiklere yanak ve daha bir çok şey. 😉
3527.jpg

bence güzel fikir bende bizaman düşündüm ama minibüsler bensziyor eyerki yaparsan takıyolar ya jant kapakları dişarı doğru çıkıyor demir galiba onlar ondanda taksan tam olacak

kapaklar olmassa olmazı zaten ss kapaklar

hmmm olmaz diosunuz yani:|

çiçek abbasa mı cevirecen güzelim dobloyu arabanın albenisi güzel zaten bence hiç girme 😀:

tmm vazgeçiyorum ozaman 🙁

arkadaşlar öle demeyin orda bi garip durmuş sultanbeylide var bir tane d2 granit gri altında 13 cms 40 lar 215 lastikler araba komple yerde armalar sis farları jop anten fln deli bişeydi bostancı tarafında borda bir d3 var altında cadıllac jant kapakları önde hellalar armalar fln sevimli görünüyodu örnekler çok 😉

😀 adamı 2dakkada caydırmışınız yav😀

bence hiç yakışmamış.. 🙁

zevk meselesi tabi ama bencede hiç olmamış arabnın güzelliği bozulur

Bende Tavsiye Etmiyorum Benim Tamponda 4 erden 8 Tane vardı Konya ya giderken Trafik Durdurdu Trafikden Men Cezası Var Aracınızı Baglıyacaz Dediler Zor Bela İkna Etdim Cezadan Kurtulamadım ama 😀

genc_guc tarafından yazılan metin:
Bende Tavsiye Etmiyorum Benim Tamponda 4 erden 8 Tane vardı Konya ya giderken Trafik Durdurdu Trafikden Men Cezası Var Aracınızı Baglıyacaz Dediler Zor Bela İkna Etdim Cezadan Kurtulamadım ama 😀

trafikten mende çok ağır kaçmış ne var yani söktür tamam onun için men edilir mi 🙁

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
trafikten mende çok ağır kaçmış ne var yani söktür tamam onun için men edilir mi 🙁

Yeni düzenlemeden sonra etiket olayı kesinlikle yasaklandı. Ne kadar uyguluyorlar ne kadarına göz yumuyorlar orası tartışılır.

bunu bilmiyordum son zamanlarda bu işleride sıklaştırdılar

Back