dobloma akşam temizligi

radyoda dinledim abi eğer güzel bi hava olursa dobloyu yıkarım zaten içi ter temiz sadece yıkarım sonra birazda gezeriz ailecek

bende inşallah yarın bir temizlik düşünüyorum.pazar günü gezerim artık.

maşallah parıl parıl kazasız belasız cezasız binmeyi nasip etsin allah..

oğuz temizlik dalgasını saldık aileye 😀

evet hasan bakma sen bunlara hepsi hasta ama ses etmiyorlar😀

lastiklere ne sürdün parlaması güzel

oğuz dan da birşey kaçmıyor 😀 parlatıcı sürdüm kırmızı su gibi ama cok etkili 2 yıl önce 1lt almıştım yarı olmadı sadece lastiklere ve tanponlara sürüyorum torpidoya süt tozu kulanıyorum

enis abi sagolasın ewet şnt sormuştun hatırladım eminim senin D3 de öğle temizdir

evet hasan bakma sen bunlara hepsi hasta ama ses etmiyorlar😀

kaçmaz özellikle lastik işi önemli bu akşam bende giriştim dobloya temiz olsun hafta sonu hava güzel

lastiklere ne sürdün parlaması güzel

oğuz dan da birşey kaçmıyor 😀 parlatıcı sürdüm kırmızı su gibi ama cok etkili 2 yıl önce 1lt almıştım yarı olmadı sadece lastiklere ve tanponlara sürüyorum torpidoya süt tozu kulanıyorum

enis abi sagolasın ewet şnt sormuştun hatırladım eminim senin D3 de öğle temizdir

tşk hasan inanki çamurluk içlerini bile bezle yıkadım 😀

çamurluk içleri davlumbazlar çok kötü bi görüntü veriyo ztn illaki orlarıda yıkamak gerekiyo ben parlatıcı bile sıkıyorum davlumbazlara😀

tşk hasan inanki çamurluk içlerini bile bezle yıkadım 😀

çamurluk içleri davlumbazlar çok kötü bi görüntü veriyo ztn illaki orlarıda yıkamak gerekiyo ben parlatıcı bile sıkıyorum davlumbazlara😀

aynen bide onları parlatmakla uğraşıyorum onlar temiz olmazsa temizlik olmuyor bence ben elimde olsa altınıda yıkayacamda işte imkanlar

dün mesela gittim sadece bezle silerken çizilmemesi için hızlı cila aldım silerken kullanacam bide lastik parlatıcısı

ev yıkamacı gibi oldu vallahi😀

Back