DoBLoM sxJTD

AnYBoDY

Azimli Üye
Doblo
Adı
Ümit Can Demirkan
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Aracınız
Doblo
Modeli
Urban
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2014
Renk
Beyaz
dsc07844g.jpg

dsc078844.jpg

DSC07879.JPG

DSC07858.JPG

DSC07797.JPG

DSC07844.JPG

Slm arkadaşlar..buda benm doblom..çelik jant takmayı düşünüyorum durumlar musait olunca..B)

Kazasız belasız inşallah 🙂

allah kaza vermesin, beyazrengin bu araçlara güzel olmadığını sanırdım. bayağı güzel duruyor maaşallah.

Beyaz renk D1 için D2den daha iyi duruyor. 🙂

bende ilk beyaz istemiştim yokdu.
ankaradan mistik gri getirdiler.
benzinli her yerde bulunmuyor pek😀

Bizim depo 160-170e doluyor Abi
Senin depo 200-210a sanırım. 😀 Bırakta bulunmasın 😀😀

genelde 48-52 lt arası alıyorum full oluyor.
oda dediğin gibi 190tl yi buluyor.

Sen lamba yanar yanmaz alıyorsun o zaman Abi?

içinde 10 lt kaldığında arada yanıyor.
7-8 lt kalınca direk yanmaya başlıyor.

Ben sınırlı menzile kadar götürüyorum.
Mazot kalitesine güvendiğim için oda, yoksa o kadar boşaltmam depoyu. 🙂

maşallah ALLAH kaza bela vermesin

Hepinize teşekkr ederm..allah hepimize kazasız belasız,cezasız binmeyi nasip etsn..aldıktan sonra bitek tamponları falan boyadık.öyle duruyor şimdiilik.depoyu fullemek daha kısmet olmadı ama yakıtından memnunuz.ş.d 1 litreyle 22 km ye kadar götürüyor. ş.i de 16-17 km gidiyorum.tabi sıkıştırdığım zamanlarda içiyor yakıtı doğal olarak🙂şehir içinde özellikle.otobandada ibre sonda 200ü gördm*clap*

Aman dikkat et, Doblo bu, şakaya gelmez. 🙂

maşallah sade ve güzel duruyor..Allah c.c. kaza bela vermesin AMİN

Benim lamba yansa bile korkum yok Allah a şükür hiç bitmedi depo 😀

güzel yapıyorsun. bende aracın motorunu açmaya çalışıyorum şimdilik bana ne kadar çok yakarsa okadar iyi olacak. 600 km nin altına düşemedim hala zorluyorum ama olmuyor. illa az yakacam diyor. 500 km yi geçmemem lazım en az iki üç depoyla .

Sen ver Abi bana bir haftalık, ben 300 kmde yolda kalayım 😀

300 kmde mi🙂 oda güzelmiş walla.bi süre yüklensem biraz ibre kırmaya kadar yolu var herhalde🙂 yalnız motorun alt tarafınfan bi ses geliyor 1 haftadır.şarj dinamosundan şüpheleniyorum.haftasonu ustaya götürmeyi düşünüyorum işte.bide rölantide çalışırken arada bi sarsıntı yapıyor.enjektördenmi yapıyor acaba emin değilim işte.göstermek lazım

AnYBoDY tarafından yazılan metin:
300 kmde mi🙂 oda güzelmiş walla.bi süre yüklensem biraz ibre kırmaya kadar yolu var herhalde🙂 yalnız motorun alt tarafınfan bi ses geliyor 1 haftadır.şarj dinamosundan şüpheleniyorum.haftasonu ustaya götürmeyi düşünüyorum işte.bide rölantide çalışırken arada bi sarsıntı yapıyor.enjektördenmi yapıyor acaba emin değilim işte.göstermek lazım

alt taraftan gelen şıngırtılı gibi olan ses ve motorda bazen sarsıntılı çalışma olayı bende de olmuştu. sonra enjektörlerin pislendiğini ve tıkandığını öğrendim.

Back