doblom & ben

selcukan43

Daimi Üye
Kimse pek koymamış sanırım ben koyayım dedim..

goruntu316.jpg

goruntu277.jpg

selcuk079.jpg

selcuk083.jpg

selcuk051.jpg

kardeş resimlerde sorun var. ilgili sitede resim yükleyince resimlerin altındaki linkleri değil. Sitede sağ altta duran url leri alman gerekiyor.

kendi html bilgimle düzelttim. link ekleme butonunu bulamadım. bilgisayar bölümü okumanın faydaları 🙂

eklediğim koda bakarsanız eğer ilgili sitede sağda "doğrudan" diye bir yer var ordaki kodu alacaksınız. Bu arada Allah kaza bela vermesin.

ben linkleri yanlış yerden almışım. zira diyorum img kodu niye olmuyor 🙂 sitede engel falan var sanmıştım. resimler tamam şimdi. aracın rengi ruhsatta ateş kırmızısı diye geçiyor 🙂

renkte harika doblo da ALLAH kaza bela vermesin

Senede 30 000 km üzerinde tek ben mi varım yahu 🙂

2008 model DobloM 67500 kmde. 🙂

doblom çok km yapmışsın*yes*

bu arada resimdeki dobloya maşallah diyelim.

Kırk bin kere maşallah tabi 🙂
2 ay sonra benim DobloM'dan genç olacak 🙂

Ben senede 15 bin yapıyorum ortalama. en fazla sensin şimdilik DobloM

2004 model 78000 de

geremy, Senin Doblo daha velet kalıyor yahu 😀

Yarın Fethiye'den Kaş-Kalkan yapacağım,
Cumartesi Antalya-Manavgat yapacağım,
Salı günü İzmir yapacağım. 😀 taptaze 1000 km bekliyor. 😀

Geremy Sen kmyi geri aldırmıyorsun dimi 😛

aldırmıyorum.yanlız ilk aldığımda 170 km de iken yol bilgisayarını kurcalarken ana km yi sıfırladım.
200 km ye gelinceye kadar bir defalık sıfırlama hakkın oluyormuş.bilmiyordum korkup servise sorunca öğrendim🙂

geremy tarafından yazılan metin:
aldırmıyorum.yanlız ilk aldığımda 170 km de iken yol bilgisayarını kurcalarken ana km yi sıfırladım.
200 km ye gelinceye kadar bir defalık sıfırlama hakkın oluyormuş.bilmiyordum korkup servise sorunca öğrendim🙂

aynen öyleymiş. bu yol bilgisayarının bir kolaylığımı desem.. bende doblo yu ilk aldığım gün araçta bana özelliklerini anlatırken gözümün önünde 25 km sıfırladılar be sadece bir kere sıfırlanır dediler. yaniii aynen öyle B)

Back