dobloların bilinipte hiç kullanılmayan özellikleri

vedatbj9238

Azimli Üye
arkadaşlar bende d2 var ve far ayarlamak için kademe var 0-1-2- diye ben bu özelliği daha hiç kullanmadım çok yük atmıyorum belki ondan bence kapalı kasa kamyonetlere olur ama bizim dinamiclerde bi işe yaramadığını düşünüyorum 1 bagaj kısmındaki aydınlatma lambası hiç ışıtmıyo bence boşuna yanıyo sizlerinde bilipte kullanmadığınız özellikler varmı

ben her özelliğini kullanıyorum hepsi işe yarıyor bence😀

kayar kapı açma kolu hariç doblonun bütün özellikleri kullanışlı bencede. ama o kol doblonun fiat ın yüz karası.

globetroter tarafından yazılan metin:
kayar kapı açma kolu hariç doblonun bütün özellikleri kullanışlı bencede. ama o kol doblonun fiat ın yüz karası.

bence çok güzel...kapısı en kolay açılan araba...ancak bizim milletimiz alışkın değil!

RAPTOR tarafından yazılan metin:

bence çok güzel...kapısı en kolay açılan araba...ancak bizim milletimiz alışkın değil!

Bence de çok iyi hele o kapıyı açtığın zaman kitleme olayı süper 🙂

Yazları felan arkadaşlar la mudan ya da hep kapı açık gezeriz arkadaşta tepe var onun kisi en ufak tümsekte kapanıyo hemen 🙂

En ufak ozelligine kadar hepsini kullaniyorum...

ToeXicT tarafından yazılan metin:
RAPTOR tarafından yazılan metin:

Bence de çok iyi hele o kapıyı açtığın zaman kitleme olayı süper 🙂

Yazları felan arkadaşlar la mudan ya da hep kapı açık gezeriz arkadaşta tepe var onun kisi en ufak tümsekte kapanıyo hemen 🙂

o sürgülü kapı kapanması çok kötü kötü yaralanmalara sebep olabiliyor dikkat doblonunkinde kilit var çok güzel doblonunki aslında kullanışlı ama insanlar alışamadı

bagaj ışığı için led yaptım.
far yüksekliğinide arkadaki yolcu ve yük durumunua göre özellikle şehir dışında kullanıyorum.
kullanışlı bir özellik.bendeki dinamik ama arkaya 3 kişi oturunca far seviyesi değişiyor.

Back