Doblo Doblo yük taşıma için lastik öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enesb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

enesb

Yeni Üye
Doblo
Adı
Enes
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2005
Hocalarım merhaba, doblo için lastik bakıyorum şu an üstündeki lastikler orijinal ebatı olan 175 70 r14 neredeyse haftanın 5 günü yük taşıyacağım için xl düşünüyorum ayrıca bozuk yollara da girip çıkıyorum üst segment ve orta segment f/p lastik olarak ne önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler

Karadenizde karışık yol şartlarında petlas kullanıyorum biraz daha kaliteli olsun derseniz bridgestone öneririm,petlas iyidir çabuk aşınmıyor uzun süre gidiyor fiyat performans ürünü yük taşıyorsan c sınıfı kamyonet lastiği takın fabrika ebatları bunlar zaten ama bu ebatlarda seçenek pek yok (link)

@cengaver53 Hocam mevcut petlas kullanıyorum fakat lastik yan tarafından yarıldı yenisini aldım fakat başka bir teker de yan tarafından yarıldı kullandığım yer bi kısmı asfalt bi kısmı toprak yol asfaltta çokca cukur var ne kadar dikkat etsem de ister istemez giriyor xl olmamasından kaynaklı diye düşündüm attığınız linktekiler de xl değil diye gördüm ama yanlış mı gördüm acaba bir de farklı ebatı geçmek mantikli mi çok fazla seçenek yok dediğiniz gibi

185 genişlikte daha çok seçenek mevcut

Back