ayhan274 tarafından yazılan metin:
arkadaslar ben yeni bi doblo aldım 2006 model jtd,ama yol bilgisayarını nasıl ve nerden yönlendireceğimi bilmiyorum,düğmesi nerde bilen varsa cok acil cevap lütfen,,
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
arkadaslar ben yeni bi doblo aldım 2006 model jtd,ama yol bilgisayarını nasıl ve nerden yönlendireceğimi bilmiyorum,düğmesi nerde bilen varsa cok acil cevap lütfen,,
silecek kolunun ucundaki trip yazan yer 🙂
*yes*cAn 3436 tarafından yazılan metin:
teşekkürler abi teveccüün valla dobloyla ilgili ne sorucaksan cevaplıyım göZüm kapalı 😀 😀 😀RAPTOR tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
can sana helal olsun yiğido!ehliyetin yok,arabayı ezbere biliyosun.sana bi madalya daha hem hak hem helal!
evet serviste türkçe menü ekleyebiliyorlarDeflet tarafından yazılan metin:
bu yol bilgisayarı türkçeye dönüyormu peki?? bizim aracın menusunde türkçe yok..🙁🙁
antipator tarafından yazılan metin:
evet serviste türkçe menü ekleyebiliyorlarDeflet tarafından yazılan metin:
bu yol bilgisayarı türkçeye dönüyormu peki?? bizim aracın menusunde türkçe yok..🙁🙁