DoBlo ve Fiat grubunun diğer modelleri için Satılık Aux Kablosu..

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Silinmiş Hesap

Yeni Üye
S.a arkadaşlar bilindiği gibi araçlarımızın teyplerinde aux özelliği var fakat kablo takma yeri yok.
Teyplerimizin arka soketine aux kablosu bağlayarak orjinal cd kalitesinde müzik dinleye biliyoruz.
2010 Model aracımda kendi yaptığım kablomu kullanıyorum
Sonuç olarak olumsuz bir geri dönüş almadım.

Kablonun montajı basittir.Kabloyu alıp nasıl montaj yapıcam diye düşünmeyin montaj konusunda hertürlü yardımcı olurum.Derdim kabloyu satmak değil böyle bir imkandan herkesin yararlana bilmesi zaten ilanın fiyatına bakarsanız çok uçuk değildir.

Bu işe başlamamın nedeni çin sitelerinden aldığım 3 kablonunda teype uymaması çünkü araçlarımızın teyplerinde model ve soket faklılığı vardır.
Ben kablonuzu yapmadan teyp bilgisi ve resmini istiyorum..

msj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Yeni bir Uyelik Acip Bu sekilde ailemizi parcalayan kisiler bence uzaklastirilmalidir . Gorusum bu yonde @Sezgin Tok

selamın aleyküm abiler bende eski kasa 2010 doblo var acaba onunda teyp e aux yapabilirmiyim

smpo derdim ticaretten öte bişeyler ögrenmek ve birilerine yardımcı olabilmektir. ben şuan girip burada yazılalara cevap veriyorsam anlaşıldığı gibi derdim ticaret değildir.
Böyle düşünmene saygı duyarım.Herhangi bir soru olurda yardım etmezsem ozaman sözlerinin geçerlilği vardır şuanlık üstüme alınmıyorum saygılar.....

Merhaba abi bizde kablo var d3 doblonun orjinali ona nasıl yapacaz

forumda ticari satış yasaktır.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back