Doblo trekking koruma kiti

Volkancapkin

Yeni Üye
Adı
Volkan
Merhaba arkadaşlar, Doblo trekking için geliştirilen yan koruma kiti (yan dodik) D4 kasalar içinde bulabilirmiyiz

Bu forumda böyle bir konu açıldı. Sanırım bulması zor bir set ve konuyu açan kişi servisten çok abartılı bir fiyat öğrenmiş. Ben o konuya bir yazı yazdım ve cevabını alamadım. Buraya da yazmak istiyorum.
Şu makyajlı kasa Doblolar için nasıl aksesuarlar gösteriliyor merak ediyorum. 2010-2015 kasa Doblonun aksesuar kitapçığında çok fazla aksesuar var ve bunların bazıları makyajlı kasa için gösteriliyor mu merak ediyorum. Gösterilmiyorsa bile uyumlu olan aksesuarlar elbet vardır. Kitapçıktaki bilgiler hiçbir yerde yok gibiydi. Dobloda sınır yok.

IMG_20250513_123619.webp
bu aracı bir sebeb dolayısı ile almaktan vazgeçtim ama çok iyi duruyor, bu yan dodikleri bir yere yaptırabilir miyiz acaba

43980 dosyayı görüntülebu aracı bir sebeb dolayısı ile almaktan vazgeçtim ama çok iyi duruyor, bu yan dodikleri bir yere yaptırabilir miyiz acaba
Aklıma 3d yazıcı geliyor. O dodikler araca nasıl tutunuyor acaba. Klipsli midir. Yapıştırılmış mıdır. İşte o normal dış kapı çıtalarının klipsinin parça kodu 2010-2015 kasanın parça kataloğunda yoktu. Ben de servisten makyajlı kasanın parça kataloğundan bakmalarını isteyip öğrenmiştim. Klipsin parça kodunun sonu 54'le bitiyordu. Makyajlı kasaların parça kataloğu internette yok. Makyajlı kasa için bir aksesuar kitapçığı varsa neler gösterdiğini merak ediyorum.

Yapiskanla tutturulmuş , eğer yaptirabilirsek mükemmel olur aracın havasını çok değiştiriyor
Doblolarda sınır yok. Bir sürü parça eklenebilir ve uyumlu bir sürü parça var. Çok çeşitli. İşte makyajlı kasanın aksesuarları hala bir gizem gibi. Ben burada 2010-2015 kasanın aksesuar kitapçığı resimlerini paylaşmıştım. Dobloların şu tavan barları da çok güzel bence. Maxi olanların tavan barı daha uzun. Makyajlı kasada orta cıvata yerini kapatmayan versiyonu bence kötü. Attığınız resimde öyle. Boş somun yuvasına plastik cıvata kullanılıyor.

Yetkili servise müracaat

Back