Doblo renk kodu

AbdullahAltınn

Aktif Üye
Doblo
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2008
Renk
Bulut Beyazı
Selam arkadaşlar doblo d2 beyaz renk kodu nedir int ye baktığımda bulut beyazı yazıyor doğrumu benim kaputun altında herhangi bir etiket yok boya koduna dair o yüzden soruyorum

Kaputunuz değişmiş olmalı metal etiketle yapıştırılmıştır.Beyaz boya kodu bütün fiatlarda standart ambient white diye geçer 249 kodu

Ben de sprey bastırıcaktım adama d2 doblo beyaz dedim tamam dedi baktım internetten bu yaşlardaki çoğu beyaz fiat 249 kodlu boyacı direkt biliyor zaten

sprey bastırıcaksan adam bana 6 saat içinde kullanacaksan yapayım dedi sertleştirici atıyormuş içine aynı gün kullanman lazımmış

Ben de sprey bastırıcaktım adama d2 doblo beyaz dedim tamam dedi baktım internetten bu yaşlardaki çoğu beyaz fiat 249 kodlu boyacı direkt biliyor zaten

sprey bastırıcaksan adam bana 6 saat içinde kullanacaksan yapayım dedi sertleştirici atıyormuş içine aynı gün kullanman lazımmış
Sprey almıycam 1 lt lik alıcam boya tabancasıyla yapıcaz arkadaşımla tampnu söküp. Bu boyadan alıcam
(link)

Benim bildiğim araç üstündeki plastik ve kaportanın boyası sırasıyla astar, boya ve verniktir.

Boya tabancası şarjlı el tipi olanlardan mı, sanayi tipi kompresörlü olanlardan değilse sprey boya al, o şarjlılar boyayı tam inceltemeden atıyor pütür pütür kalır

Boya tabancası şarjlı el tipi olanlardan mı, sanayi tipi kompresörlü olanlardan değilse sprey boya al, o şarjlılar boyayı tam inceltemeden atıyor pütür pütür kalır
Kompresörlü tabanca

Zımpara sıralaması nasıl olur acaba

Back