Doblo Premio 1.6 multijet

mstnggt500

Aktif Üye
Arkadaşlar iyi akşamlar benim bir sorum olucaktı. Sahibinden.com da baktığımda satışa çıkarılan yaklaşık 400 adet 1.6 doblo premio var, 1.3 multijetler yaklaşık 10 yıldır d1, d2, d3 kasada olmasına rağmen satışa çıkarılan 420 adet, 1.6 multijet doblo premio 2 senedir piyasada bu kadar çok satılmasının sebebi sizce nedir? *helpless* cevaplarınızı bekliyorum

satanların ihtiyaçları vardır.birde 1.6'yı iyi satıyorlar.ama yinede baki abi ,oğuz,barış,koray bunu kullanıyor.nedenlerini birde onlara soralım.

satanların ihtiyaçları vardır.birde 1.6'yı iyi satıyorlar.ama yinede baki abi ,oğuz,barış,koray bunu kullanıyor.nedenlerini birde onlara soralım.
Mustafa abi haklısın ihitiyaçları olabilir ama gercekten dikkat et çok fazla satışa çıkarılmış 1.6 premio var bende anlamadım niye böyle o yüzden sizlere sorayım tartışalım istedim 🙂

musa kardeşim birde isimlerini verdiğim kişilere soralım bakalım.onlar ne diyecekler.uzun süredir kullanıyorlar.kesin sıkıntıları varsa bilirler.

ben bugün param olsada doblo alacak olsam
d3 1,6 full alırım.
d3 motor şeçeneklerindeki sıfır satış toplam adetleri görmek lazım.
2,0 motoru vergiden ve yakıttan dolayı herkes tercih etmez alımsatım yapana gelmez.1,3 ve 1,4 lerde fiyat avantajı var.
sanırım en çok satılan 1,6
bundan dolayı 2. elde fazla olabilir diye düşünüyorum.

musa kardeşim birde isimlerini verdiğim kişilere soralım bakalım.onlar ne diyecekler.uzun süredir kullanıyorlar.kesin sıkıntıları varsa bilirler.
evetabi dogru diyon birde onlar cevaplasın bakalım

Mustafa abi haklısın ihitiyaçları olabilir ama gercekten dikkat et çok fazla satışa çıkarılmış 1.6 premio var bende anlamadım niye böyle o yüzden sizlere sorayım tartışalım istedim 🙂

valla ben aracımdan gayet memnunum...tüm dostlarimada şiddetle tavsiye ediyorum.......bakın ilk çıkanlarda bazı kronik sorunlar başgöstermiş olabilir ama kim bilebilr veye diyebilirki D1 ve D2 kasanın rüştünü ispat edene kadar ne sorunlar ve sıkıntılardan geçtiğini...

valla ben aracımdan gayet memnunum...tüm dostlarimada şiddetle tavsiye ediyorum.......bakın ilk çıkanlarda bazı kronik sorunlar başgöstermiş olabilir ama kim bilebilr veye diyebilirki D1 ve D2 kasanın rüştünü ispat edene kadar ne sorunlar ve sıkıntılardan geçtiğini...
evet baki abi haklısın ama ilgimi çekti işte ne bilim bir sorayım dedim

yaklaşık 2 haftalık d3 1.6 sahibiyim araç canavar.. okadar söyliyim

*tup**tup**tup*

mustafa abi bizinki 1,3 1,6 değil

bence onlada alakası yok doblolarda şuanda en çok satan 1,3 multijet ilk zamanlar 1,6 larda şanzıman sorunu vardı aa şuan yok herkes memnun bence 1,3 bilindik motor olması sorunu olmaması az yakmzası vs gibi avantajları var ondan ama 1,6 multijet güçlü yüksek bir torka sahip bence

bizaim 1,3 almamızdaki sebep hızı pek sevmem ama güç isterim 1,3 te 200 nm tork var gücü gayet yeterli bir diğer nedenide paramıza göre en fulünü istiyordum bana en fulü olması daha avantajlıydı o yüzden 1,3 aldık çokta memnunuz

Back