Doblo modifiye..

Doblo89

Daimi Üye
S'a can dostlar hayırlı günler.. D2 Doblomu seneye babamdan alınca bagaj kapısının tavan kısmına modifiye edilen parçadan yaptıracağım. Onun tam ismi ne ve ne kadar masrafı olur.. Çok tşkler cevaplar için...

ismi spoiler.şekline göre fiyatı değişir ama 150 tl civarı diye biliyorum...

ben tatırmıştım 2 sene önce boyalı boyasız fiyat farkı oluyo ben boyalı spolieri takma dahil yalnış hatırlamıyosam 90 -100 tlye taktırmıştım ama tanıdıktı taktırmadan önce ben bi araştır derim fiyat al sonra karar wer 🙂

Cevaplarınız için çok teşekkür ettim Can Dostlar... Benim için ön bilgi oldu gerçekten...

şurayı bir incele

http://www.eliftuning.com/Fiat-Tofas/Doblo-172

rica ederim kardeşim.

Mustafa abi tşk ettim gerçekten güzel bir site 🙂 bekle beni doblo...
bende staja başladığımda ilk alacağım şey spoiler 🙂

İnşALLAH Can... İnan çok istiyorum bu spoiyi... Hangi bölümü okuyorsun Can... *tup*

İnşALLAH Can... İnan çok istiyorum bu spoiyi... Hangi bölümü okuyorsun Can... *tup*
otomotiv... eylül 19 da staja başlıyorum...

bende taktırmayı düşünyrdumda dobloyu satlığa çıkarınca vazgeçmiştm,şimdilik durumu belirsiz inşallah yazın taktıracm.bu sene birçk sınava gircm vaktim yok.eğer alacaksanız sahibinden.comda 60 tlye fiberglass boyasız spoyler vardı.

Teşekkür ediyorum kardeşim... Sahibindene de bakayım. En uygunu hangisi ise nasip kısmet olursa seneye taktıracağım inşALLAH..

internet uzerinden almayın ben bi tane aldım oturmadı deli etti beni kırdım attım yenisini yaptırdım bizim burdaki bakalitçiye cuk diye oturdu

internet uzerinden almayın ben bi tane aldım oturmadı deli etti beni kırdım attım yenisini yaptırdım bizim burdaki bakalitçiye cuk diye oturdu
Geri iade yapsaydın,nerden aldın kardeş sonra bizede sıkıntı olmasın...

Hayırlı olsun kardeşim.. Allahım kolaylık versin her daim..
teşekkürler sağolasın...

can kardeşim hayırlı olsun. allah kolaylık versin.

Back