doblo iyi yol tutuyor ama sakın çok bilmişlik olarak algılamayan 4 nesildir şoförlük mesleğini yapıyoruz babadan dededen bu meslekte ustalık bunlar değil toplayamacağı gün olur em kendi em başkasının başını yakarsın çok yolda devrilmişleri gördük çünkü ben böyle şeyleri olumlu bulmuyorum
Abilerim eğer makas atıcaksanızda çok ama çok acil bir iş olduğunda yapılmalı diye düşünüyorum ( hastalık, ameliyat vs. ) Yoksa arkadaşın gazına gelip makas atanları haberlerde izliyoruz uçuşa geçiyorlar :/
e ben niye güldüm ömerim 😀 iki tane gördüm yaluğuz bitane d1 görmedim ya la 🙁
yol boş değilse bence gaza esılmaya ibreyi zorlamaya bile gerek yok yaa ...
Şimdi Recep abi başka renk mi kalmamış ya -.-
D3'le hiç öyle bir maceram olmadı ama Citroen Nemo ile oldu -.- Artık ben frene ( Şöförün yanındaki koltuktan 😀 ) basıyordum öyle korkunç bir sağa bir sola yatıyor -.-
Cok video izledim cok tehlikeli haraketler kendi canından vazgectin başkasının hayatını riske atıyosun bazen bana oluyo dibimden geciyolar o hızla tamponun ucuna dokunsa savrulcaksın Allah korusun
Abi içimdekini söylüyorum, biri makas atarak geçtiğini görünce onun arka tamponuna yapışma isteği geliyor içimden. Ama bunu yapmıyorum, çünkü arabayı ben kullanmıyo oluyorum kullanıyosamda babam yanımda oluyor :/
Buda başka bir kardeşimiz 😀 Drift yapmaya çalışıyordu amaaa 😀 ( Güldüğüme bakmayın inşAllah kendisine birşey olmamıştır - Doblonun hava yastığı patlamıştır ve pertte çıktı araba :/ )