Doblo kontak problemi

poyraz38

Azimli Üye
Arkadaşlar dobloda kontagı taktıgımda konrak çevrilmiyor illa ki eziyet ediyorum öyle açılıyor.. Bunun sorunu nedir kontagın degişmesi gerekir mi??

geremy tarafından yazılan metin:
W40 sık faydası olur
sıktım 30 dk. önce sıktım pas sökücü diyiyorsun sn sıktım ama daha da bozuldu gibime geldi? hayırlısı baklım yine teşekkrüler

Kontağın sustaları bozulmuş olma ihtimali yüksek ama anahtarda yivlerini bozmuş olabilir kilitçiye müracat....

poyraz38 tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar dobloda kontagı taktıgımda konrak çevrilmiyor illa ki eziyet ediyorum öyle açılıyor.. Bunun sorunu nedir kontagın degişmesi gerekir mi??

kardeşim büyük ihtimalle kontağın pim takımı problemlidir.eğer anahtarın girmeside zorlaştıysa kontak pimlerinden biri anahtar boşluğuna düşmüştür.yada aracın km si çoksa yada kesme anahtarla kullanılıyorsa pimlerin eskimesi yada anahtarın iyi işlenmemesinden kaynaklanan bi sıkıntı olabilir.

*
RAPTOR tarafından yazılan metin:
poyraz38 tarafından yazılan metin:

kardeşim büyük ihtimalle kontağın pim takımı problemlidir.eğer anahtarın girmeside zorlaştıysa kontak pimlerinden biri anahtar boşluğuna düşmüştür.yada aracın km si çoksa yada kesme anahtarla kullanılıyorsa pimlerin eskimesi yada anahtarın iyi işlenmemesinden kaynaklanan bi sıkıntı olabilir.

*tup*

saglam olan baska bır aracın anahtarı ıle kıyasla sayet sendekı anahtar ıncelmısse yetkilibir anahtarcıda yeni bir tane çektirebilirsin, incelme yoksa şayet saglam olan anahtar ıle kontagına anahtarı ıcerısıne tak zorlanma varsa girerken kontak içerisindeki mekanik şifrelerin yenilenmesi gerekir tahmini masraf max.50 -80 arası duruma göre değişebilir .

Back