yunushan444
Daimi Üye
motora takılan bi alet varmış,performans arttırıp yakıtı aşşa çekiyomuş adını hatırlayamıyorum bir türlü.350 tl felan diyolardı 1 seneye kalmadan amorti ediyo felan.bileniniz varmı acaba?RAPTOR tarafından yazılan metin:
aga benim yapabildiğim bu.zaten aracın kitabında da maximum hız 145 yazmış.çok şükür ben 165 i gördüm.ama 165 yaptığım yol hafif eğimliydi yalan olmasın.
bizde otobanda 180 i bulmuştuk tabi biraz eğim vardı 🙂 🙂RAPTOR tarafından yazılan metin:
yola bağlı.düzde 145 i geçmez.4000 maximum motor beygir gücü olduğu için orada kalıyor araba düz yolda
145 in üstüne çıkman için bir otobanda rampa inişi bulman lazım.bende o şekilde 165 yaptım.kısacası daha fazla gitmez!
serdarengin tarafından yazılan metin:
tamam işte benim söylediğimde o yav.350 tl civarı...tavsiye edermisin,araştırdınmı,hız değilde yakıtta tasarruf sağlarmı yoksa hız artıyo diye otomatikman yakıttta artarmı yav😀 aklıma kötü kötü şeyler geliyor..biyer daha var sadece aracınızın beynini tekrar programlayarak hız artışı ve yakıt tasarrufu sağlıyoruz diyorlar,bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar..onlarda 350 civarı istiyolar...
yunushan444 tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar bende 1.3 multijet doblo var otobanda 170 yapardım şimdimax hızım 155 oldu vites 5de devir 4000 de kalıyor bunun nedeni ne olabilir otoban aynı otoban sadece 3 kişi fazlaydık
getirdim abi hazır 😀 😀RAPTOR tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar bende 1.3 multijet doblo var otobanda 170 yapardım şimdimax hızım 155 oldu vites 5de devir 4000 de kalıyor bunun nedeni ne olabilir otoban aynı otoban sadece 3 kişi fazlaydık
can kılıcımı getir! 😀 😀 😀
aga bunları sürmenedemi yaptırdın😀😀cAn 3436 tarafından yazılan metin:
getirdim abi hazır 😀 😀RAPTOR tarafından yazılan metin:
can kılıcımı getir! 😀 😀 😀
![]()