merhaba arkadaşlar
ben alisuatt
şu anda ankarada yaşıyorum.
ilk sorum yeni bir arkadaşımdan 2004 doblo dizel 1.9 aldım
aracımı bir türlü sabahları çalıştıramıyorum.
aküsü bitene kadar manşa basıyorum tık tık tık ediyor akü bitiyor. tabii yaptığım km saat menzil bilgileride gidiyor
mecburen vurdurmak zorunda kalıyorum.
ısıtma bujisi sinyali araç çalıştıktan sonra yanıp sönüyor.
ısıtma bujilerine baktırdım sıkıntı yok. ısıma buji merkezine baktırdım sıkıntı yok 140 tl para harcadım sırf bu parçaların çalıştığını anlamak için
ama sabahları genede aracımı çalıştıramıyorum önümüz kış malumunuz.
şimdi bu haldeyse ileride karlar yağdığında etraf buz olduğunda ne yapacam düşünmek bile istemiyorum.
o zaman hiç çalışmayacak demekki
aracımı seviyorum ama sırf bu nedenden beni mutsuz ediyor.
bu gidişle satacağım
1 aydır sitelerde araştırma yapıyorum bir türlü sağlam bir çözüm yolu bulamadım aynı konu ile ilgili bir arkadaşımın paylaşımını gördüm ama cevap göremedim
bir arkadaşım 1 lt benzin + 1 lt 10 numara yağ ile beraber depoyu fulle çalışır dedi sordum ustaya "sakın haa yapma motoru yakan" dedi
bir sürü antin kuntin mazot katkısı aldım koydum hiçbiri fayda etmedi
bu gidişle hafta sonu oto pazarının yolunu tutacağım.
ikinci sorum bu aracımı satarsam kaç para eder computest belgeleri elimde sağdece sol çamurluk ve sol far değişmiş geri kalan herşey orjinal motorda yıpranma %1.8 frenlerini, yağını, balatalarını daha yeni değiştirdim. klima ve hava yastığı yok
ama içi dışı temiz bir araç. aldığım arkadaş bazı nedenlerden fazla kullanamadı
saygılarımla bir bilen sorularımı cevaplarsa çok sevineceğim.
ilginize teşekkür ederim
ben alisuatt
şu anda ankarada yaşıyorum.
ilk sorum yeni bir arkadaşımdan 2004 doblo dizel 1.9 aldım
aracımı bir türlü sabahları çalıştıramıyorum.
aküsü bitene kadar manşa basıyorum tık tık tık ediyor akü bitiyor. tabii yaptığım km saat menzil bilgileride gidiyor
mecburen vurdurmak zorunda kalıyorum.
ısıtma bujisi sinyali araç çalıştıktan sonra yanıp sönüyor.
ısıtma bujilerine baktırdım sıkıntı yok. ısıma buji merkezine baktırdım sıkıntı yok 140 tl para harcadım sırf bu parçaların çalıştığını anlamak için
ama sabahları genede aracımı çalıştıramıyorum önümüz kış malumunuz.
şimdi bu haldeyse ileride karlar yağdığında etraf buz olduğunda ne yapacam düşünmek bile istemiyorum.
o zaman hiç çalışmayacak demekki
aracımı seviyorum ama sırf bu nedenden beni mutsuz ediyor.
bu gidişle satacağım
1 aydır sitelerde araştırma yapıyorum bir türlü sağlam bir çözüm yolu bulamadım aynı konu ile ilgili bir arkadaşımın paylaşımını gördüm ama cevap göremedim
bir arkadaşım 1 lt benzin + 1 lt 10 numara yağ ile beraber depoyu fulle çalışır dedi sordum ustaya "sakın haa yapma motoru yakan" dedi
bir sürü antin kuntin mazot katkısı aldım koydum hiçbiri fayda etmedi
bu gidişle hafta sonu oto pazarının yolunu tutacağım.
ikinci sorum bu aracımı satarsam kaç para eder computest belgeleri elimde sağdece sol çamurluk ve sol far değişmiş geri kalan herşey orjinal motorda yıpranma %1.8 frenlerini, yağını, balatalarını daha yeni değiştirdim. klima ve hava yastığı yok
ama içi dışı temiz bir araç. aldığım arkadaş bazı nedenlerden fazla kullanamadı
saygılarımla bir bilen sorularımı cevaplarsa çok sevineceğim.
ilginize teşekkür ederim