Doblo d4 teyp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mkl

Aktif Üye
Adı
Mehmet köle
Modeli
Renk
Beyaz
Iyi akşam team doblo ailesi bugün aracımin teybini açmak istedim yalnız acilmadi seyir halimdeydim uğraşmadım bi süre sonra kendiliğinden açıldı ama fiat görüntüsü çıktı ses geliyodu ama ekran donuk halde kaldı...sebebi nedir başına gelen arkadaşlarımız varmi

geçmiş olsun.garantisi varsa servise göstermeniz iyi olur.

Servise görürdüm teyibi söktüler gönderdiler Insallah kimsenin başına gelmez.....

geçmiş olsun araçta garanti varsa yazılımsal bir sorundur kesin teyp değişimini isteyin bence

Aracım 2016 model garanti devam ediyor ama bi gönderelim dediler 2 gün oldu sökeli teybi

@mkl
hayırlısı olsun biraz beklersiniz ama masrafsız olur en azından garanti sayesinde.

Aynen öyle,,,,,

Servis en iyisidir bu konuda bide keşke o d4 teyp ekranı büyük olsa 1 - 2 inç daha

Merhaba kolay gelsin. 2018 model doblo premio plus aracımın teybine amfi bağlamak istiyorum. Girişi mevcut mu yoksa deck dönüştürücü mü kullanmam gerek ?

Kesinlikle yazılımsal

USB takılı ise bu da soruna yol açıyor.

Iyi akşam team doblo ailesi bugün aracımin teybini açmak istedim yalnız acilmadi seyir halimdeydim uğraşmadım bi süre sonra kendiliğinden açıldı ama fiat görüntüsü çıktı ses geliyodu ama ekran donuk halde kaldı...sebebi nedir başına gelen arkadaşlarımız varmi
Merhaba aynı sorun benim aracımda da oluştu çözümü nedir servis ne yaptı?

Orijinal teyp böyle yapıyorsa diğer teyplerde yapar demekki. Keşke şu sorunları giderse fiat. d5'de daha büyük bir teyp belki karbon kaplama görüntülü kapı açma kolu. kırmızı detaylar koltuklara ambians ledi ekler

Orijinal teyp böyle yapıyorsa diğer teyplerde yapar demekki. Keşke şu sorunları giderse fiat. d5'de daha büyük bir teyp belki karbon kaplama görüntülü kapı açma kolu. kırmızı detaylar koltuklara ambians ledi ekler
Büyük ihtimalle egeadaki tablet ekrandan koyabilirler

Back