doblo d3 akseuar, sade modifiye önerisi görsel aşağıda.

Bakis

Yeni Üye
Doblo
Adı
Kettun
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Arkadaşlar arabanın görüntüsünü iyileştirmek istiyorum. aksesuar fikirleri veya tavsiye verebilir misiniz? şimdiden teşekkürler.

Dosyalar

• doblos.webp
    doblos.webp
    87,7 KB · Okunma: 35
  • doblos2.webp
    doblos2.webp
    215,6 KB · Okunma: 33
Modifiye konusunda pek fikir veremem ama aracın daha iyi görünmesi için düşündüklerimi yazabilirim. Dobloların orijinale yakın ve temiz görünmesi iyidir. Dışarıda gördüklerimin çoğu hasarlı ve bir kamyon parça eksiği oluyor. Aracı ilk önce gösteren şeylerden bazıları farları ve logolarıdır bence. Farlara profesyonel bir temizlik lazım. Bir de olmazsa olmaz multijet yazı logosu ön plastik panjurda sağ altta oluyor. Bu da bence önemli ve gerekli. Güzel oluyor. Ön tampon metal ızgaranız eksik. Resimler çok net değil. Onu da metal klipsler tutuyor. Vidalanıp takıldığı da oluyor. Ön tamponda kesinlikle çok parça oluyor. Daha önce burada bunlardan bahsettim. Doblonun çok parçası var ve sınırı yok. Ön tamponun altını komple saran siyah bir lip bu araçlara yakışıyor bence. Görmüştüm. Bagajda etiket izi var. Sarı parlak etiketler de bir farklı durmuş. Siz nasıl isterseniz öyle durabilir. Jantları pek anlayamadım. Fiat logosu yok. Bir de plakalıklar da bence önemli. Değiştirilmeleri güzel olur. Fiat logolu plakalık düşünüyordum. Ben bayi servisinin plakalığını taktım. Tasarımı ve renkleri de güzel. Instagram ve Facebook logosu var. Başka yerde olmayan bir plakalık. Lazım olunca sürekli almak istediğim bir plakalık. Gerekirse parasını da veririm. Bence parayla da satsınlar. Dışarıdan alınacak plakalıklar biraz pahalı olur.

Back