Doblo Doblo D3 Airbag sargısı

Bigtoss54

Azimli Üye
Adı
Serdar
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2011
Herkese hayırlı günler 2011 model doblo d3 aracım için airbag sargısı arıyorum radyo kumandalı olanından sadece sargısı lazım elinde olan veya yakınlarda çıkma bulabileceğim bir yer varmıdır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son durum nedir acaba bilgi verir misiniz? Ben de tuşlu direksiyon aldım airbag sargısı değişecek sanırım

Merhaba elimde var

Orjinal olarak mevcut elimde çıkma var mı bir sorayım isterseniz ama orjinal sıfır almak mantıklı çünkü pimli oluyor hem ben öyle almıştım

Pimli nedir farkları nelerdir peki?

Pimliden kastım sıfır olduğunda sargı kilitli oluyor çıkma olduğunda o pim söküldüğü zaman yönünü felan tuturmak sıkıntı biraz airbag sargılarının bozulduğu zaman tek sebebi lifte iken yanlış turkamadan dolayı kopmasıdır mesela

8EF9B7CB-490D-40A8-B0F6-722E7028412C.jpeg

Pimliden kastım sıfır olduğunda sargı kilitli oluyor çıkma olduğunda o pim söküldüğü zaman yönünü felan tuturmak sıkıntı biraz airbag sargılarının bozulduğu zaman tek sebebi lifte iken yanlış turkamadan dolayı kopmasıdır mesela
Çok anlamadım ama sıfırı çok pahalı. Çıkmaları 200 TL'ye falan bulunabiliyor

Sıfır yaylı tertibatı fabrika satmıyor 🙂
Sıfır olarak anca sinyal ünitesi komple değişiyor 🙂

Valla bu konuyla ilgili sana net dönüş yapacağım ama ben değiştirdim üzerindeki marka aynıydı ve tarihi üretim barkodu vardı diye hatırlıyorum yanlışım yoksa emin olup döneceğim çünkü yan sanayisini sorduğumda çok düşük bi rakm aldım diye hatırlıyorum

Valla bu konuyla ilgili sana net dönüş yapacağım ama ben değiştirdim üzerindeki marka aynıydı ve tarihi üretim barkodu vardı diye hatırlıyorum yanlışım yoksa emin olup döneceğim çünkü yan sanayisini sorduğumda çok düşük bi rakm aldım diye hatırlıyorum
Bunun yan sanayiside yokki o parçanın parça kodu yok

Tamam bakalım yarın bagaja bakacağım dediğim gibi net değilim bilmediğim şey için yanlış bilgi vermek istemem

Tekrardan geldim tezimle beraber 😂
Şöyle ki dediğin gibi üretilmiyor benim elimde olan malzeme sıfır üniteden sökülen olan sargı olduğu için sıfır olmuş oluyor fotoğrafıda paylaşmaktayım 6FEF3F50-BFA8-4A1B-B521-686C44A00EC4.jpeg
6FEF3F50-BFA8-4A1B-B521-686C44A00EC4.jpeg

Bu arada farketiysen fabrikanın vurduğu barkodda üzerindenvar

Sıfır yaylı tertibatı almak için sıfır ünite gerekiyor sıfır ünite 2000 2500 tl arası geziyor sence masraflı değil mi?

Yok zaten parçacı sıfır ünitedeki sargıyı söküp veriyor kalan kollarıda parça parça sattığı için onun zararı yoktur diye düşünüyorum

Hız sabitleme kolunu mesela 600 e almıştım zamanında

Hız sabitleme kolu ile alabilir miyiz peki

Back