Bigtoss54
Azimli Üye
- Adı
- Serdar
- Kan Grubu
- A RH +
- Modeli
- Araç Yılı
- 2011
Çok anlamadım ama sıfırı çok pahalı. Çıkmaları 200 TL'ye falan bulunabiliyorPimliden kastım sıfır olduğunda sargı kilitli oluyor çıkma olduğunda o pim söküldüğü zaman yönünü felan tuturmak sıkıntı biraz airbag sargılarının bozulduğu zaman tek sebebi lifte iken yanlış turkamadan dolayı kopmasıdır mesela
Valla bu konuyla ilgili sana net dönüş yapacağım ama ben değiştirdim üzerindeki marka aynıydı ve tarihi üretim barkodu vardı diye hatırlıyorum yanlışım yoksa emin olup döneceğim çünkü yan sanayisini sorduğumda çok düşük bi rakm aldım diye hatırlıyorumSıfır yaylı tertibatı fabrika satmıyor 🙂
Sıfır olarak anca sinyal ünitesi komple değişiyor 🙂
Tuşlu için olan sargı 350 tl bendeki kargolayabilirimÇok anlamadım ama sıfırı çok pahalı. Çıkmaları 200 TL'ye falan bulunabiliyor
Bunun yan sanayiside yokki o parçanın parça kodu yokValla bu konuyla ilgili sana net dönüş yapacağım ama ben değiştirdim üzerindeki marka aynıydı ve tarihi üretim barkodu vardı diye hatırlıyorum yanlışım yoksa emin olup döneceğim çünkü yan sanayisini sorduğumda çok düşük bi rakm aldım diye hatırlıyorum