Doblo d3 2012 ses sitemi değişikliği

Kvk_muhammed

Azimli Üye
Adı
Muhammed Mustafa
Kan Grubu
0 -
Modeli
Araç Yılı
2012
Selam abilerim doblomun ön hoparlörü patladı.Hazır fırsat bulmuşken değiştirim dedim.Maalesef fazla bir bütçe yok.Amfi yok.
Önlere şunları (link)
Bağaj tarafında şunları koysam
(link)
Yada
(link)
Şunu koysam iyi ses alırmıyım amacım aman aman birşey değil.En azından şuanki patlak hoparlörün sesinde iyi olur mu? yardımlarınızı bekliyorum

patlak hoparlörden iyi olur.

@Kvk_muhammed
D2 aracımin ön konsoldaki hoparlörleri pioneer tsg1010f lerle degistirdim 10 cm olmasına rağmen muazzam ses farkı oldu ve muzikdeki en ince sesleri bile duyuyosun tavsiye ederim

Teşekkür ederim.Yakın zamanda taktıracağım

(link)

Attığınız bu ürünü binek aracımda kullanıyorum. Bassların yüksek seste kalitesi düşüyor ama d4 aracımın fabrika çıkışlı hoparlörlerinden kat kat iyidir kesinlikle. D4 hoparlörlerinide bununla değiştireceğim fakat kapı içleri hiç sökülmedi kıyıp açtıramıyorum trim sesi olur diye..

@onurrr41
Arka tarafı mı değiştirdiniz bunla ben bağaja takmayı düşünüyorum

@Kvk_muhammed

Doblo'nun değil, Peugeot 206 aracımın sadece 4 kapı hoparlörlerini bu hoparlör ile değiştirdim.

@onurrr41
Peki eğer değiştirirseniz bağaja mı koymayı düşünüyorsunuz.Çünkü donloda önler 16cm arka 10cm

Ben de aracımda hoparlörleri değiştirmeyi düşünüyorum. Ama sadece hoparlör değişimi ile ses kalitesini arttırabilirmiyim diye de düşünüyorum. İstediğim aman aman bir ses değil ama en azından fabrikasyon bir transporter civarı ses olsun yeter. Sadece hoparlör değişimi ile bunu sağlayabilirmiyim. Bilgisi olan abilerim ve kardeşlerim cevap verirse sevinirim. Herkese aracıyla kazasız belasız mutlu ve huzurlu günler dilerim.
Keyifli forumlar herkese

Efa Marin ses sistemleri sponsorumuza tanışın ıstersenız sıze yardımcı olur 0535 835 21 21

Bu konudan yola çıkarak geçen gün D4'e ekolayzer ayarı yaptım. Ses şuan ciddi tatminkar bir hal aldı.

Back