doblo d2 ön tavan lambası

AbdullahAltınn

Daimi Üye
Doblo
Adı
Abdullah
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2008
Renk
Bulut Beyazı
merhaba abilerim doblom 2008 model ön tavan lambasını değiştirmek istiyorum çünkü tutmuyor sola bastırıyoruz bıraktığımızda kapalı haldeyken açık hale geliyor bende hazır değişmişken yeni modelinden olsun diyorum acaba tuşlu modelini alsam uyum sağlarmı (almak istediğim modeli resim olarak belirttim )
735418028-op.webp

Şuanki kullandığım bu
tavan-lambasi-tekli-fiat-doblo--89c4-.webp

Son düzenleme:
Lamba bu şekilde değil mi sizde benim 2006 d2 bu şekilde ve düğmelerle yapıyorsunuz orta tavan lambası gibi sağa sola yatırmanıza gerek yok sizde orta tavan lambası gibiyse değiştirilmiş olabilir

Lamba bu şekilde değil mi sizde benim 2006 d2 bu şekilde ve düğmelerle yapıyorsunuz orta tavan lambası gibi sağa sola yatırmanıza gerek yok sizde orta tavan lambası gibiyse değiştirilmiş olabilir
benim orta da yok arka bagajda var sağ tarafta aynı ikiside sağa sola yatırmalı ben ön taraftakini tuşlu yapmak istiyorum mümkün mü

ikili olan modelden bendede vardi bi dugmesinin ayaklari erimisti actim ayaklarini biraz. calisiyordu en son ama benim araba d1 orjinalinden aldim taktim digeri bosta duruyor.sifirini bulmakta zor cokta pahali.ama istersen satayim sana 😁😁
1000012783.webp
1000012784.webp

Benimki bu modelden değil uyum saglarmı
ikili olan modelden bendede vardi bi dugmesinin ayaklari erimisti actim ayaklarini biraz. calisiyordu en son ama benim araba d1 orjinalinden aldim taktim digeri bosta duruyor.sifirini bulmakta zor cokta pahali.ama istersen satayim sana 😁😁

yuvalar ayni uyum sorunu olmaz

Back