Doblo d2 koltuk başlığı

AbdullahAltınn

Daimi Üye
Doblo
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2008
Renk
Bulut Beyazı
Merhaba arkadaşlar doblo d2 aracıma d3 ün koltuk başlıkları oluyor mu takan varmı? d3 başlıklarını siteme sebebim daha kibar durmaları foto olarak da ekledim

Dosyalar

• IMG_3746.webp
    IMG_3746.webp
    37 KB · Okunma: 15
Çıkma bulup denemeyi deneyin bence. Ya da bir tanıdığınızda o kasa Doblo varsa uyumluluğu denemek için rica edin. Belki kumaş rengi çok uymaz. Nasıl durur merak ettim. Üçüncü kasa Doblodan ilk iki kasa Dobloya birsürü parça uydurabilir gibi. Ben üçüncü kasa Doblonun ön koltuk başlıklarını çok beğeniyorum. Çok da dayanıklı.

Çıkma bulup denemeyi deneyin bence. Ya da bir tanıdığınızda o kasa Doblo varsa uyumluluğu denemek için rica edin. Belki kumaş rengi çok uymaz. Nasıl durur merak ettim. Üçüncü kasa Doblodan ilk iki kasa Dobloya birsürü parça uydurabilir gibi. Ben üçüncü kasa Doblonun ön koltuk başlıklarını çok beğeniyorum. Çok da dayanıklı.

Üç kasa koltuk başlıkları denenebilir aslında D2 nin ayarlanabilir koltuğunu seviyorum onlardan bulabilsem alacam

Üç kasa koltuk başlıkları denenebilir aslında D2 nin ayarlanabilir koltuğunu seviyorum onlardan bulabilsem alacam
Anladığım kadarıyla üçüncü kasa Doblonun koltuk başlığını önceki kasada mı denemek istiyorsunuz abi. Eğer öyle bir şey olursa güzel olabilir. D2nin koltuk başlığı direkt çıkıyor mu bilmiyorum. D3 kasanın başlığının önceki kasalarda nasıl durduğunun resmini görmek isterdim.

Back