Doblo D1 Aux bağlantısı.

lasg06

Yeni Üye
Doblo
Adı
Mert Oğlu
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Selamunaleyküm herkese hayırlı forumlar, biraz araştırdım fakat hep D2 Kasalara aux bağlantısı yapmışlar D1 Kasalara aux bağlantısı yapılıyormu veya D1 ile D2 kasada teyp aynımı?

Aleyküm selam hocam, bildiğim kadarıyla oluyor ama alacağınız AUX - BT - USB gibi adaptörlerin aracınızdaki teybin markasıyla uyumlu olması lazım diye biliyorum çünkü kendi D3 kasa arabamdaki teybe de ilk aldığım zamanlarda böyle araştırma işine girdiğimde öğrendim. Sanırım araçlarda DELPHI veya BOSCH marka teyplerden biri oluyor. Sökebiliyorsanız kendiniz sökün, sökemiyorsanız bir ses sistemci arkadaşa teybi söktürüp marka ve versiyon numarasının bulunduğu etiketin fotoğrafını çekin sonra internette araştırma adaptör araştırması yapın. Ürünü aldıktan sonra isterseniz teybi söktürün siz takın ya da direkt ses sistemci arkadaş taksın.

Mesela örnek verecek olursam (kendi aracım üzerinden);
IMG-3651730611267738507.jpg
IMG-895992050961420997.jpg

IMG-6648964692977982500.jpg

Aracımın teyp markası DELPHI ve buna uyumlu yukarıdaki Bluetooth adaptörü aldım, satın aldığım sayfadaki kurulum adımlarına baktım ve çalıştı. İsterseniz internette AUX+USB+Bluetooth içeren adaptörler de var onlara da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
İlginiz için teşekkür ederim haftasonu deneyip bilgi vereceğim.

Back