Doblo D1 Arka amortisör

Fevzi4040

Yeni Üye
Doblo
Adı
Fevzi
Kan Grubu
B RH -
Aracınız
Doblo
Öncelikle herkese merhabalar,2005 model D1 kasa doblo kullanıcısıyım arka amortisör patlak yedek parçacıya sorduğumda abi normal mi yük amortisörü mü söktürüp öğrenmen gerekli dedi bilgisi olan var mı bu modellerde hangisi oluyor ?

O nasıl iş öyle standart amortisör var

Bende anlamadım bu şekilde söyledi 2 çeşit varmış yük amortisörü ve normal sıkıntı şu ben parçaları şehir dışından alıcam benim olduğum ilde pahalı geliyor

Yük takozundan bahsetmiş makasın üzerine oturan takozlar çok yük taşınan araçlarda çabuk aşınır ve amortisözlere çok yük bindirir buda amortisörleri patlatabilir.Amortisörlerin patlak olduğunu gövdesinde yağlanma olmasından anlayabilirsiniz hidroliğini dışa verir öyle bir durum yoksa amortisör patlak değil ama burçları aşınmış olur onlar değişebiliyor burçlar aşındığında aşırı ses yapar yük takozlarına da baktırmış olursunuz ,makas burçlarına aynı şekilde bir makasçıya giderseniz daha iyi yapar

Yük amortisörünü duymadım ama yük makasını duydum.

Yük amortisörünü duymadım ama yük makasını duydum.
Usta yanlış telaffuz etmiş yük takozu arkalarda sadece bir amortisör olduğunu hepimiz biliyoruz irdelemeye gerek yok

Back