doblo basık duruyor neden

volkanarz

Aktif Üye
benim jtd 2003 doblom var arabamı alalı birbucuk yıl filan oldu araba biraz basık bi kaç kişide bininde modifiye gibi duruyo aldıgım kişi arabada oynama yapmışmıdır bastırmışmıdır onu nasıl anlayabiliriz ? bide makaslarda bulunan takozlar yok eskimiş tamircimde gerek yok yük taşıyacak deilsin ddi arka hadi ondan inik desek ama önlerde inik amortisörlerde bi problem olabilir mi ?*hmm*
resim koydum arka tamponun hizasına bakın bide boş hali yani bu

dsc066331.jpg

1,9 dooblolarda biraz daha yere yakındır altı oynama yok kardesim normal bu ya ama yinde bi kontrolden qecir derim bi süpelerin varsa

sanayiye gittiğimde bi göstericem artık emre dediğin gibide olabilir 1,9 lar düşük olabilir ama en iyisi bi göstermek aklımda kurt kalmasın

bence çok güzel duruyo doblo *clap*

bencede güzel kardeşim ama aile 8 kişi ve hep beraber binince baya bi iniyo yani bide o halini düşün 😀 yoksa hoşuma gitmediginden deil genç adamız basık arabayı severim tabiki 🙂 boş hali yuksekliği 170 hatta belki 167cm filan olabilir

Biraz Düşük Olsa da bu Kadar Düşük Değil Bende de 1,9 JTD var basmayı düşünüyorum böle olsa ne ala

Bu araçta kesin oynama yapılmış ama bence iyi olmuş yük taşımayacaksan gerek yok yükseltmeye

ama sen yine de bi öğren nasıl basılmış hangi yöntemle basılmış.

volkanarz tarafından yazılan metin:
bencede güzel kardeşim ama aile 8 kişi ve hep beraber binince baya bi iniyo yani bide o halini düşün 😀 yoksa hoşuma gitmediginden deil genç adamız basık arabayı severim tabiki 🙂 boş hali yuksekliği 170 hatta belki 167cm filan olabilir
o zaman işte iş değişir o zaman sen bi baktır doblonu.

evet abi en azından onu ögreneyim değilmi basıldıysa nasıl basılmış basılmadıysa da sorun ne doblomu tek ben sürsem tamam çok seviyorum bu halini herkesin dikkatını çekiyo çünkü 🙂

evet abi en azından onu ögreneyim değilmi basıldıysa nasıl basılmış basılmadıysa da sorun ne doblomu tek ben sürsem tamam çok seviyorum bu halini herkesin dikkatını çekiyo çünkü 🙂
*tup*

d1 kasalar biraz yere yakın duruyor.
emsalleri ile karşılaştırmak lazım diye düşünüyorum.

geremy tarafından yazılan metin:

doğru diyosun bende öyle yaptım o yüzden sordum abi komşularında var 2003 2004 onlardan basık artık bi gösterecem sanayiye yoksa takılır bu aklıma

doğru diyosun bende öyle yaptım o yüzden sordum abi komşularında var 2003 2004 onlardan basık artık bi gösterecem sanayiye yoksa takılır bu aklıma
hayırlısı bakalım ne zaman göstericen dobloyu?

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

bilmiyorum ki ilk müsait zamanımda giderim inşallah ne dediklerini yazarım buraya zaten çünkü o kadar yorduk herkesi Allah razı olsun cevapsız bırakmadı kimse 🙂🙂

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

bilmiyorum ki ilk müsait zamanımda giderim inşallah ne dediklerini yazarım buraya zaten çünkü o kadar yorduk herkesi Allah razı olsun cevapsız bırakmadı kimse 🙂🙂
*tup* *clap* *clap*

Back