Yandan camsız Doblo cargo ya Arka Koltuk ekleme.
Arkadaşlar ben işlemi yaparken, internette o kadar çok araştırma yaptımki anlatamam. Kimse bu konuda işe yarar bir şey paylaşmamıştı. Bu görevi ben yapıyorum.
Malzemelerin tamamı internetten alınmıştır. Reklam içermemesi için adresi vermiyorum ama ihtiyacı olanlar bana mesaj atabilirler.
Yan Camlar (4 tane) 150 TL
2+1 Arka koltuk 290 TL
Koltuk Önü Havuz Halısı 60 TL
Tavan Kaplaması 110 TL
İşçilik 90 TL
2 Emniyet Kemeri (otom.3 nokt.) 44 TL
1 Emniyet Kemeri (otom.2 nokt.) 15 TL
Bagaj makaralı pandizot perde 35 TL
Bagaj Paspası 55 TL
Doblo paspas takımı 40 TL
Kayar Kapı Kolu tutamağı 60 TL
İşçilik 0 (Kendim taktım)
Araç tadilat projesi 400 TL
Araç Muayene 140 TL
Ruhsat Değişim ücreti 110 TL
İş Takipçisi 30 TL
ÖTV Farkı %6 (Ben araç 5 yaşını tamamlaması için bekledim. O yüzden ÖTV ödemedim. Eğer bu yaş sınırını beklemeyecekler olursa %6 fark + Faizi ödemek durumunda kalacaklar.
Son olarak ruhsata "kapalı kasa kamyonet - yandan camlı- 4+1 koltuklu" olarak geçtiler ve kullanım şekline "yük taşıma" yı kaldırıp "yolcu taşıma" yazdılar.
Arkadaşlar ben işlemi yaparken, internette o kadar çok araştırma yaptımki anlatamam. Kimse bu konuda işe yarar bir şey paylaşmamıştı. Bu görevi ben yapıyorum.
Malzemelerin tamamı internetten alınmıştır. Reklam içermemesi için adresi vermiyorum ama ihtiyacı olanlar bana mesaj atabilirler.
Yan Camlar (4 tane) 150 TL
2+1 Arka koltuk 290 TL
Koltuk Önü Havuz Halısı 60 TL
Tavan Kaplaması 110 TL
İşçilik 90 TL
2 Emniyet Kemeri (otom.3 nokt.) 44 TL
1 Emniyet Kemeri (otom.2 nokt.) 15 TL
Bagaj makaralı pandizot perde 35 TL
Bagaj Paspası 55 TL
Doblo paspas takımı 40 TL
Kayar Kapı Kolu tutamağı 60 TL
İşçilik 0 (Kendim taktım)
Araç tadilat projesi 400 TL
Araç Muayene 140 TL
Ruhsat Değişim ücreti 110 TL
İş Takipçisi 30 TL
ÖTV Farkı %6 (Ben araç 5 yaşını tamamlaması için bekledim. O yüzden ÖTV ödemedim. Eğer bu yaş sınırını beklemeyecekler olursa %6 fark + Faizi ödemek durumunda kalacaklar.
Son olarak ruhsata "kapalı kasa kamyonet - yandan camlı- 4+1 koltuklu" olarak geçtiler ve kullanım şekline "yük taşıma" yı kaldırıp "yolcu taşıma" yazdılar.