doblo arıyorum

Mantikli bi is yapmak istiyisaniz 1.6 alin 😉

@Fethi KORKUT
Aynen abi lafda eski model doganlar toplaniyodu vergileri artiyodu. Sehir efsanesi bunlar

Hoşgeldin kardeş ben 1.9 kullanıyorum ama sana tavsiyem 1.6 olur yağ taşıyacam diyorsun zaten çok merkezi yerlerin haricinde ankarada bütün yollar şehirlerarası gibi

kullanıcı kitabı
garanti belgesi
kod kartları
kriko çantası
fiat ilk yardım çantası
bagaj pandizotu
yedek lastiği
bakımlarının yapılı olması

ve serviste ekspertiz yaptırın

@doblo vip premio

Ayrıca TEAMDOBLO stickerı olmalı.

Gecen gün @RAPTOR bahsetmisti sigorta kutusunun içindeki anekdari unutmayın 🙂

aramıza hoş geldin kardeşim öncelikle hacimli düşünüyorsan maxi alıcaksın maxi olursa en az 1.6 motor olucak uzun şasi düşünüyorsan yada 1.9 motor olucccak bende maxi 1,9 multijet motorlu olanı var kısa düşünüyorsan 1,3 olabilir tabiki içine atıcan yükün istihbatıda önemli ne kadar yük kaç kg atıyorsun içine ona göre söylersen net cevap verebiliriiz

normal kasa alacağım, euro5 motor varmış onu nasıl anlayacağımı bilemiyorum, 50.000 km aşmamış hız sabitleme, 4 cam otomatik, cruze control, asr olması tercihim. 35.000 tl civarı arıyorum. mümkünsede büyük şehir plakalı olmasın 🙂

e5 lerde dpf filitresi var e4 lerde dpf yok e5 ve e5 motorun üst plastik kapağı farklı 2013 yılından sonra üretilen 1.3 ler e5 motor bilginize

motorun e4 e5 olması çokta fark etmiyor e4 lerin bakımları daha uygun bilginiz olsun verdiğiniz kriter ve limitte 2010 2012 model yılı arası temiz bir 1.3 premio bulabilirisiniz hız sabitleme 2012 ve altı versiyonlarda konfor paketi dahilinde geliyordu konfor paket içeriği hız sabitleme ve far yıkama

evet premiolarda

abs(anti blokaj sistemi) ebd(elektronik basınç dağıtımı) asr(anti patinaj sistemi) esp (elektronik stabilite programı)msr (motor tork fren düzenleyici)hilholder(yokuş kalkış destek sistemi) fps(kaza anında yangın önleme sistemi) ve hba(ani frenlemede basıcı arttıran yardımcı sistem) sistemleri premio versiyonlarında standart

d3 kullanıcıları özellikle hba çok önemli bir özellik ve bazı rakiplerinde 2015 kasa versiyonlarında geldi bu özellik özellik ile ilgili bilgiyi d3 ün kullanıcı kitabında sayfa 98 de esp sistemi adlı başlıkta bulabilirsiniz

Back