doblo arıyorum

goksunsnan

Azimli Üye
Adı
göksun sinan karakoç
selamlar ben Ankara'dan göksun fiat stilo aracımla kaza yaptım ve aracım pert oldu, kaskodan aracımın parasını aldıktan sonra(18.000 tl) üzerine biraz kredi çekip doblo almak istiyorum, 1,3 mü yoksa 1.6 mı almalıyım karar veremedim. bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.
aktif bir üye olacağımdan emin olabilirsiniz, stilotr.com da Ankara grubu olarak çok şeyler yapmıştık.

@goksunsnan
Öncelikle geçmiş olsun. Şimdi herkes kendi arabasına göre yorum yapacak şehir içi ağırlıklı kullanacaksan 1.3 uzun yol ağırlıklı kullanacaksan 1.6 al. Tabii bu benim naçizane fikrim son karar senin.

@goksunsnan
aramıza hosgeldın gecmısolsunoncelıkle 1.6 tavsıye ederım kullanan bırı olarak satan arkadaslarımız var ıyı bı arac bulmana yardımcı oluruz

@volkan guney
teşekkürler, şehir içi kullanım yapacağım, otomobil yağı satıyorum ve müşterim olan ustalar nedense 1,6 almamı onaylamadılar, euro 5 motor 1,3 90 lık almalıymışım. dobloda çeşit çok sizlerden ricam aracı alırken neye dikkat etmeliyim.

@doblomadmax
teşekkür ederim bu kadar hızlı cevap alabilmek çok güzel. yardımcı olacağınıza eminim 🙂

hoşgeldiniz

geçmiş olsun buarada stilo çok hoşuma gidiyor hele multiwagon olacak süper bi araba

sizden öncede böyle bir konu açıldı oradada tartışıldı 1.3 kullananlar 1.3 1.6 kullananlar 1.6 alder çünkü herkes kendine uyan aracı aldı

iki motorda çok başarılı

1.3 ekonomik çekişi gidişi gayet beklentileri karşılayan ve çekişi asla üzmeyen bir motor en iyisi iksinide test edin karar verin

1.6 etkileyici performansı ile 6 ileri olması ilede zevkli sürüşe sahip motor

şuan tekrrardan d4 alsak yine 1.3 düşünüyoruz bu sefer ecojet çünkü 5.1.3 multijet aracımız ve 3. oblomuz 1.3 ten çok memnunum

@goksunsnan
Ben de 1.6 sahibiyim imkanın varsa 1.6 al ancak şehir içi 1.3 de işini görür üzmez

geçmiş olsun kardeşim.alırsan tabikide 1,6

fiat doblo biz sayfasınada bakbi istersen.ben satıyorum fakat 1,6 maxi bendeki.

şehir içi kullanacağınızı belirtmişsiniz ozaman 1.3 tam size göre olacaktır

genelde 1.3 tavsiye ediliyor bakımları ekonomik yakıt tüketimi ekonomik ve hacmine göre gitmem demiyor problemsiz bir motor

Benim komşum da 2011 1.3 Combi var 71.000 km temiz düşünüyorsan görüşturelim sizi.

Öncelikle hoşgeldiniz. Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Burada sana 1.3 kullanan 1.3 u, 1.6 kullanan 1.6 yi tavsiye eder. Çünkü her ikisi de sınıfında lider araçlar. Herkes aracından memnun. Ama s.içi ağırlıklı kullanacaksaniz 1.3 işinizi görecektir. İnsanların 1.3 çekmez pişman olursun vs. gibi söylemlerine aldırmayın. 1.3 motor hacmine gore vazifesini muazzam yapiyo. Hicbir supheniz olmasın.

Geçmiş olsun ben istanbulda şehir içi 1.3 kullanıyorum. Gayet memnunum.1.6 nın vergisi yüksek, triger kayış 60 bin km değişmen gerekiyor, 1.3 de zincir 120 bin km de değişir. Otobanda hız limiti 93 şehir içinde 70 yazan yerde 55 oluyor

1.3 ile 1.6 bin vergisi ayni. Hicbir değişiklik yok. Hız limitlerinde de öyle.

Berkay Abi vergi aynı fark etmiyor

ama geçen servis müdürünmden duydum ticaridede 1.3 ile 1.6 vergisi arasında fark olacakmış diye bir duyum aldım ama şanlık netlik kazanmamış bi söylenti

1.6 kullanıyorum çekiş performans hız ve ivmelenme istiyorsan 1.6 al derim , ancak şehir içi kullanımlarda 1.3 tavsiye ederim az yaktığını biliyorum motor hacmine bakma istenen performansı veriyor...

Abi bende duydum vergi muhabbetini kesin olmadığı için yazmadım. Bizimkiler kamyonetten ayrıldığı için n1 sınıfına girdiği için otomobil gibi motora göre vergi çıkıcakmış. Söylenti dönüyor.

1.3 ler tam bi şehir içi aracı ama ben zevkime biraz duskunumdur derseniz kesinlikle 1.6 😀

Vergi isi uzun vadede gerçekleşecek bir is. Kaç senedir eski araçların vergisi artacak diyorlar. Daha bi numara görmedik.

Back