munurkavalci
Daimi Üye
- Adı
- münür
- Kan Grubu
- AB RH +
- Meslek
- Aşçı
- Modeli
- Diğer Model
- Araç Yılı
- 2011
- Renk
- siyah
24000 tl yi gözden çıkarmalısınız içinize sinecek bi araç olacaksamunurkavalci tarafından yazılan metin:
selam arkadaşlar doblo arıyorum abs li ve çift hava yastıklı olsun ve 2009 2010 model arası kaça buluruz temiz az km re yapmış olmalı değişeni ve boya olmayacak
bizdede yeni kasa turkuaz mavi kangoo 1.5dcı multix var ful 2010 model 35 bine yakın km si orjinal sıfırdan farksız kayseride ama 26bin tl gibi olur düşünürsen.çekişi çok güzel atik araba ama malum reno şahsen yol tutuşu ve frenlerini sevmiyorum yakıtı doblodan çokaz daha düşük 2. elide peynir ekmek gibi ama dobloyu kangoo ya degişmem abi tarz meselesi ..munurkavalci tarafından yazılan metin:
hemşo baktım ama düzgün araç yok çok km yapmışlar kango lar nasıl sen ce 2009 kango varmış arkadaşımın akrarabasında ful bakalım ne istiyor o araba sıfır alacakmış takasa verecekmiş takas fiyatına alırız dedi bakalım cevap bekliyorum
munurkavalci tarafından yazılan metin:
hemşo baktım ama düzgün araç yok çok km yapmışlar kango lar nasıl sen ce 2009 kango varmış arkadaşımın akrarabasında ful bakalım ne istiyor o araba sıfır alacakmış takasa verecekmiş takas fiyatına alırız dedi bakalım cevap bekliyorum
bencede....istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
munurkavalci tarafından yazılan metin:
işine ve zevkine karışmak istemem ama doblo'dan sonra kangoo düşünme bence.