Doblo Antenim kırıldı nasıl değiştirebilirim

gaslihak

Aktif Üye
Doblo
Adı
GÖKHAN ASLIHAK
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Gaz yakıcı Cihazlar Uzmanı
Aracınız
Doblo
Modeli
Trekking
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
İNCİK GRİSİ
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba 2006 premio doblomun radyo anteni kırılmış değiştirmek istiyorum ama nasıl yapmam gerek üst döşemeyimi sökmem lazım bu konuda bilgisi olan varmı?

gaslihak tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba 2006 premio doblomun radyo anteni kırılmış değiştirmek istiyorum ama nasıl yapmam gerek üst döşemeyimi sökmem lazım bu konuda bilgisi olan varmı?
Sevgili kardeşim vidalı kısım eğer dipten kırıldıysa aslında senin bireysel olarak yapabileceğin çok birşey yok .....birkaç öneri sunayımeğer vidalı kısım tam dipten kırılmadı ve pense veya ayarlı pense ile tutulabilir bir uç kaldıysa sola çevirip içeride kalan sarı mil çıkarıp yerine her aksesuarcıda satılan sıtandart metrik dişli jop antenlerden alıp takabilirsin.......Yok eğer tamamaen dipten kırıldıysa bile yarım santimkırık milin tam ortasından bir demir testeresi ile düz tornavida ağızı açıp mil kaynamamışsa sola doğru açtığın tornavida yuvasından düz tornavida ile sola doğru çevirip çıkar ve yine bir anten ucu alıp tak......Ama yinede yok bu mevzular beni aşar diyorsan .......Yukarıda arkadaşlarımın tavsiyesi olan servise gitmek en doğru yoldur.......Umarım sarih bir dille anlatabilmişimdir..............

selam arkadaşlar aynı sıkıntı bendede var 2002 doblomun teybii son zamanlarda çekmiyordum pazar günü bi bakayım dedim sonra anteni çevirdim çıkdı daha sonra tekrar takıp sıkayım dedim ama içerideki yuvanın olduğu döküm madde yanılmıyorsam dişli olan kırıldı dibinden ona ne yapabilirim en azından servise gitmeden yapabilirmiym??

doblosedat tarafından yazılan metin:
selam arkadaşlar aynı sıkıntı bendede var 2002 doblomun teybii son zamanlarda çekmiyordum pazar günü bi bakayım dedim sonra anteni çevirdim çıkdı daha sonra tekrar takıp sıkayım dedim ama içerideki yuvanın olduğu döküm madde yanılmıyorsam dişli olan kırıldı dibinden ona ne yapabilirim en azından servise gitmeden yapabilirmiym??

Elin anahtar tutuyorsa kardesim .....tabii takiminda varsa......yukarida gayet net anlatmisim ...her turlu yaparsin....

anten için rafın sökülmesi gerekiyor d1 de servise değiştirmiştik 40 lra tutmuştu

ama şimdi zam gelmiştr bundan 6 yıl kadar önceydi d1 daha çok yeniydi ozaman

işin kötüsü bende boy fukaralığı var antenin içini göremiyorum yahu 🙂 sıkıntı o zaten ah bi görebilsem elim anahtar tutar rot balansçıyız azda olsa🙂

olmazsa bi elektirikçiye git bence

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
olmazsa bi elektirikçiye git bence
aynen yapamassan en mantıklısı bu...

Back