Doblo Amortisör

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mfaydin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mfaydin

Daimi Üye
Arkadaşlar sanırım benim doblo'nunda kronik olan amartisör yada burçlar mıydı neydi onlardan ses gelmeye başladı. Direksiyonu sağa sola çevirince lık tık tık diye ses geliyor. Hareket halindeyken de dönüşlerde yapıyor. Servisi aradım amartisör bilyası yada burçlardandır, getirin bakalım dediler. Yarın Öğlen götüreceğim. Bakalım ne çıkacak hayırlısı.

geçmiş olsun.garantiden hallederler.

geçmiş olsun fatih abi.

Geçmiş olsun Dilekleriniz için Teşekkür ederim. Aracı servise Bugün verdim. 2 Saat Sonra Teslim Ettiler. Sorun Sol Takoz Rulmanıymış. Değişim yapılıp teslim edildi. Peki sağ tarafta aynı sorunu yaparsa ne olacak dedim. Bu sorunun Doblolarda çoğunlukla sol takoz rulmanında olduğunu söylediler. Fakat sağda da sorun olursa yine yardımcı olacaklarını belirttiler.

Geçmiş olsun Fatih abi aynı sorun benim doblodada. Büyük ihtimal benimde rulmandandır heralde. Saygılar...

geçmiş olsun

Arkadaşlar sanırım benim doblo'nunda kronik olan amartisör yada burçlar mıydı neydi onlardan ses gelmeye başladı. Direksiyonu sağa sola çevirince lık tık tık diye ses geliyor. Hareket halindeyken de dönüşlerde yapıyor. Servisi aradım amartisör bilyası yada burçlardandır, getirin bakalım dediler. Yarın Öğlen götüreceğim. Bakalım ne çıkacak hayırlısı.

amortisör rulmanlarını değiştirin sorun ortadan kalkacaktır..geçmiş olsun

merhaba,
2012 model my life 1,6 cc dizel doblo sahibiyim. Aynı sorun bendede oldu. Her ikisi birden değişti ama ne hikmetse garanti kapsamına girmedi. Bir daha Fiat'a tövbe almam muhtemelen..

merhaba,
2012 model my life 1,6 cc dizel doblo sahibiyim. Aynı sorun bendede oldu. Her ikisi birden değişti ama ne hikmetse garanti kapsamına girmedi. Bir daha Fiat'a tövbe almam muhtemelen..

girmesi gerekir di.servisin halt etmesi.şikayet edebilirsiniz o servisi ve paranızı geri alabilirsiniz.bende değiştirdim ve servisteki eleman güçlendirdiler büyük ihtimal tekrar yapmaz bozulmaz dedi.

Bende Fiat ın servisinden şikayetçiyim. Aracı alırken götürdük 1-2 arıza için daha tamir etmeyi bırak aracı servise almadan 200TL arıza tespit ücreti istediler. Bende şikayet ettim bakalım.

Back