Doblo almak istiyoruz.

Just4KiLL

Yeni Üye
Adı
Burak
İlk defa araç sahibi olacağız. Bu şerefe Doblo nail olsun istedik. Kalabalık bir aileyiz yeri geliyor 6-7 kişi oluyoruz. Kısa mesafelerde sıkıntı oluyor. O yüzden doblo tercih edeceğiz.

Sıfır almak mı daha mantıklı yoksa ikinci el mi? 1.6 105 HP lik Doblo düşünüyoruz. Uzun yolada gideriz tatillerde. Açıkçası çok para vermek istemiyoruz. 35-40 bin tl civarına bulabilirsek D3 kasa uygun bir araç bakıyoruz.

Beni cezbeden Doblo 1.6 105Hp Panaromalar. Hususi otomobil olarak geçiyor sanırım bunlar.
Birde ticari Premio Plus olanlar baya bir özellik oluyor bunlarda.

Sizlerin tavsiyesi ne olur?

Teamdoblo ailesine hosgeldiniz öncelikle
Doblo tercihiniz.dorusecim
Alabiliyorsaniz.ikinci el d4 alin son cikan derim 47 48 binlira 1.6 lari

@Just4KiLL

Burak bey öncelikle tercih sizin. Mesela ben trekking düşünüyordum fakat 1.6 motorlarda triger kayışlı o yüzden 1.3 aldım onun trigeri zincirli. Ondan sonra safeline ile premio plus ile arasında 5.bin tl fark istediler ben deymediğini düşünerek safeline aldım 46.bin tl ye. Bide yanlış hesaplamadıysam 1.6 nın vergisi yüksek hesapladım ben kimseyi yanlış bilgilendirmiğim bide o sebeple 1.3 aldım. Fakat ben benzinli spor araclara alışkın olduğum için sanki 1.3 kasayı çekmiyor gibi geldi yokuşlarda hep 1. vitese düşürmek zorunda kalıyorum. benim fikrimce d4 alın kasa yenilendi çok cazibeli duruyor ilerleyen zamanlarda zam prim yaparsakarlı olursunuz satmak istediğiniz ilerleyen zamanlarda 😉

@Just4KiLL
merhaba ailemize hoşgeldiniz öncelikle profil fotonuzu oluşturun.kesinlikle 1,6 dan şaşmayın.

@Just4KiLL aileye hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar

@premio2012_55

Teşekkür ederim Recep bey. Hangi modelini tavsiye edersiniz? Premio, Safeline, plus vs.

@SDmRT19

Öneriniz için teşekkürler Mert bey. Size birkaç sorum olacak;
Vergi ve sigorta giderleri gibi yıllık maliyeti nedir bu dobloların? Mesela ruhsatta otomobil geçen hususi 1.6 panaroma alsak nasıl olur? Ne gibi avantajları olur?. Ticariyi sonradan otomobile çevirebilme şansımız var mı?

Kamyonet geçtiği için biraz soğuk bakıyorum radarlardan dolayı. 88 Km/h bana düşük geldi ben basarım baya çünkü ortalama 120 140 civarlarında sürekli kullanmak isterim. Şehir içi neysede şehir dışında problem gibi.

@yunus0635

Teşekkür ederim Yunus bey, hoşbulduk. Profil resmiyle ilgileniyorum.

@volkan guney

Hoşbulduk Volkan bey, teşekkürler.

vergi 1,3 -1,6 fark yok aynı. yıllık 950 civarı. sigorta aynı fark yok. şehire ve adama göre değişiyor. panorama süper olur fakat çok fiyat farkı var değmez(uygun bulursanız başka). Ticariyi sonradan otomobile çevirebilme şansı yok maalesef. tek sıkıntı hız sınırları ve her sene muayene.

@MEHMET78

Mehmet bey, 1.6 Start/stop özellikli 64 bin km Panaromaya 44.900 verilir mi ya da uygun dediğiniz seviye hangisidir?

@Just4KiLL
kaç model.hangi versiyon.

@Just4KiLL
araç gerçekten güzel ama boş versiyon.ben olsam almam.nedeni ise 35-40 arası çok temiz premio versiyon bulabilirsiniz.geri artan parada size kalır.benim acizane fikrim.illa otomobil ruhsatlı olsun derseniz alınabilir.

Teşekkürler Mehmet bey. Hani İstanbul'a sürekli gideceğimiz için 1. köprü sıkıntı yaratır o yüzden dert ediyorum 🙂

Back