Doblo doblo almak istiyorum yardımcı olurmusunuz.

mehmet03

Azimli Üye
Adı
MEHMET
iyi günler ben yeni üyeyim ve bir d2 kasa 2010 modele kadar doblo alıp aranıza katılmak istiyorum edindiğim bilgilere göre 1.3 multijet i tavsiye ediyorlar ama hangi modelini almam gerektiğini anlayamadım o kadar çok çeşit varki en iyisi hangisi oluyor sizler hangi modelini tavsiye edersiniz yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Aramiza h.g oncelikle kendinizi tanitirsaniz seviniriz.
Rabbim gonlunuze gore versin
D2 diyim enfulu vip ondan sonra premio geliyor.farki deri koltuk vs vs
Sonra safeline dnamic ve active en bodu
Siz ya premio yada safelina alin

ismim mehmet afyonda yaşıyorum devlet memuruyum 22 yaşındayım geniş aliem olduğu için doblo düşünüyorum hem yakıt hemde fazla masraf çıkarmaması yönünden tamamen aile aracı olarak kullanıcam ticari bir düşüncem yok.Bir iki tane safeline baktığım araç oldu safeline ile premio arasındaki farklar nelerdir acaba??

Tekrar hosgeldin aileye mehmet
premio da sis fari park sensoru celik jant torpido iki renk sadece bunler.safalinede yok.
Bende premio var.2007 cok memnunum ariza cikarmayan uzmeyen idael kasa d2 dir

Ayrıca belirttiğiniz gibi d2 kasada en uygun 1.3 motor seçeneğidir. Umarım güzel bir araç bulursunuz. Premio versiyon en güzeli 🙂

yakıtı uygun diyolar ama ne kadar yakıyor tam olarak bir bilgim yok sizin araçlar ne kadar yakıyor acaba performans olarak 1.3 motordan memnun musunuz

Yakıt olarak sizi üzmez merak etmeyin. Ben tam bilmiyorum 1.3 tecrübemiz olmadı. Memlekette amcamda 1.3 doblo var daha şikayetçi olduğunu duymadım 😀

çok teşeşkkür ederim yorumlarınız için inşallah güzel temiz bi piremio bulup alıcam daha önce safaline modelini full sanıyodum ama yanılmışım 🙂🙂

bu tip araçlarda kamyonet (kapalı kasa) ve panelvan şeklinde ayrımlar varmış farkı nedir bu konuda bi bilginiz varmı acaba??

mehmet kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin performans olarak demişsin biraz göreceli kavram ilk araban mı olucak?

hoşbulduk ticari olarak ilk arabam olucak evet da önceki aracım otomobil

ruhsatta kapalı kasa olup yandan camlı çift sıra koltuklu olanlar olabiliyormuş bunlarla panelvan yazanlar arasında hız sınırı farkı varmış diye birşey duymuştum tabi siz daha iyi bilirsiniz bilginiz varsa banada yardımcı olursanız sevinirim

@mehmet03
eger 1.6 araç kullandıysan 1.3 çok hantal gibi gelicek sana bilgin olsun

1,9 lar iyi diyolar ama vergi farkıyla yakıt ıfarklı diyolar o yüzden mecburen 1,3 multijet alıcaz 🙂

@mehmet03
234771355
238187073
1.3 performasi iyi hiz duskunu deyilseniz
Yakit olarak uzun yolda 4 sehir ici max 6 litre benim aracim

Back