DOBLO ALMAK İSTİYORUM AMA HANGİSİNİ?

doblo salo

Yeni Üye
HOCAM 1996 MODEL RENAULT 19 EUROPAM VAR SATIP ÜZERİNE 5000-6000 TL KOYUP BİR DOBLO ALMAK İSTİYORUM AMA NASIL BİR DOBLO ALABİLİRİM BİLMİYORUM HAFTA SONLARI KIZILCAHAMAMA GİDİYORUM 5 NÜFUS GİDERKEN DOLU GELİRKEN DOLU EPEYİ BİR SIKINTI ÇEKİYORUM BİZİM KÖYDE BİRAZ YÜKSEK HEM MOTORU GÜÇLÜ HEMDE YAKITTA EKONOMİK HANGİ MODEL DOBLO BENİM İŞİMİ GÖRÜR
ÖRNEĞİN 1,3 MULTİJET OLABİLİRMİ VEYA NEBİLİYİM YÜKSEK MOTORLAR VERGİSİ FALAN BENİ ZORLARMI
HA BU ARADA UZUN YILLARDIR HAYALİMDE BİR DOBLO ALMAK VAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM🙂

1.3 multijet gitmiyor diyenler şehir efsaneleri veyahut 1.9 dan sonra 1.3 e binenler.

Direk olarak 1.3 binersen anlayamassın farkı.

Bende 1.3 multijet var.

6 kişi + bagaj full eşyalı tatile gittik geldik. yokuşları felan çok rahat çıktım hiç zorlanmadım o yönden kafan rahat olsun.

Ha dersen ben çok sık giderim üstte dediğin gibi 1.3 biraz fazla yakar 1.9 daha mantıklı olur.

ama ayda bir felan gidiyorsan 1.3 yeterli.

forum kurallarını okumadan mesaj yazmayın büyük harfle yazmak yasaktır

ben de güdüllüyüm bulabilirsen orta kasa d2 1,3 multijet al rahat et bide chip alırız sıkıntın kalmaz

1.3 multijet alın kuşkusuz sizi üzmeyecektir.

forum kurallarını okumadan mesaj yazmayın büyük harfle yazmak yasaktır

ben de güdüllüyüm bulabilirsen orta kasa d2 1,3 multijet al rahat et bide chip alırız sıkıntın kalmaz

teşekkür ederim hocam kaç paradır dediğin model?
chip nedir bu arada
1,3 ile ilgili yapılan yorumlardan aracı benim işime yarayacağını anladım fakat dediğim gibi 15000 tl ayarlayabilirim biraz daha beklemem gerekecek anlaşılan
1,3 multi jet fiyatları şöyle fazla km yapmamış düzgün modelli araçlar 17000 civarı birde iki sürgülü kapılı olanları hiç söylemeyeyim
ucuz yazanlarda çoğu sıkıntılı
birde bir şey daha sorayım; olurda istediğim gibi bir doblo bulursam ankarada kime götüreyim baktırayım pek öyle tanıdığım bir yer yok şöyle güvenli garantili*flower*

ankarada exper hizmeti veren yerler var.en garantisi bence onlar.gerçi murat size direk yer ismide verebilir.

Back