xsedatkaya
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 2 Kasım 2022
- Adı
- Sedat
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
Öncelikle hoş geldiniz diyorum.Evet bu model için biraz ses fazla diyebiliriz bununla ilgili bazı arkadaşlar ses izolasyonu yaptırıyor bilginize...Merhaba Abilerim Yaşım 18
Dün 1.6 105hp doblo premio plus araç aldım kilometre 147bin daha önce Berlingo kullandım dobloda motor sesi çok fazla 2bin devirde motor bağırıyor sizce bu normal mi ??
ustam vites1de 2 metre gitmek mümkün değilde zaten vites yükseltiyorum 2bin devirde bağırmaya başlıyor arkadaşımda da aynı araç mevcut, oda aynı sıkıntıyı yaşıyor. o az çok araştırmış aracın kasası ağır olduğundan kaynaklanıyoe diyorÖncelikle hoş geldiniz diyorum.Evet bu model için biraz ses fazla diyebiliriz bununla ilgili bazı arkadaşlar ses izolasyonu yaptırıyor bilginize...
Doğrudur yanlız bu araçlarda devirsiz kullanmak pek mümkün değil ayrıca partikül,egr, manifold gibi aksamların kurumdan dolmaması içinde biraz agresif kullanım gerekiyor.ustam vites1de 2 metre gitmek mümkün değilde zaten vites yükseltiyorum 2bin devirde bağırmaya başlıyor arkadaşımda da aynı araç mevcut, oda aynı sıkıntıyı yaşıyor. o az çok araştırmış aracın kasası ağır olduğundan kaynaklanıyoe diyor
Bakım masraflarını da yazsaydın ilk aldığınızda iyi bir para harcadınız 🤣Aramıza hoşgeldin. Allah'ım kaza bela vermesin. Bende 1.6 easy 105hp 2016 model otomobil ruhsatlı olanını 62000kmde (2 ay önce) 350bine aldım. Bende çok düşündüm ama, piyasa belli. Yapacak birşey yok.
araçla alakası olmasında standart ses ise sorun yok 😁😁😁Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız. Maalesef 1.6 lar traktör gibi ses çıkarıyo hele bide turbo bakımlı filan değilse oda ekstra ötüyorsa ağır iş makinesi seviyesine çıkabiliyo ses 🙂
😂😂 Aynen abi. Triger ve yağ bakımları standart (5000₺) onu saymıyorum da, 10.000 volan baskı balata setine harcamıştım 🙂)Bakım masraflarını da yazsaydın ilk aldığınızda iyi bir para harcadınız 🤣