Doblo 3 android multimedya

Mertooo

Saygın Üye
Adı
Mert
Merhabalar aracima yeni aldigim android multimedya sizce nasil olmus abiler

Dosyalar

• IMG_1931.jpeg
    IMG_1931.jpeg
    1,4 MB · Okunma: 92
Merhabalar aracima yeni aldigim android multimedya sizce nasil olmus abiler
Hayırlı olsun. Bende yeni aldım. Umarım android diye yüksek ram li seçmişsinizdir. Malum android RAM canavarı. Benim kullandığımı ben gayet sevdim. Bence çok aşırı kullanışlı. IPtv bile yükledim tv maç yayını falan izleyebiliyorum. Androidin gözünü seveyim 🙂 Hadi fotoğrafınıda atayım. Sizin cihazın ekran çözünürlüğü nedir? Yanlış görmüyorsa 10 inç ama çözünürlük farklı olabilir.

Dosyalar

• 20230711_110328.jpg
    20230711_110328.jpg
    1,1 MB · Okunma: 75
  • 20230712_211546.jpg
    20230712_211546.jpg
    802,7 KB · Okunma: 73
Hayırlı olsun. Bende yeni aldım. Umarım android diye yüksek ram li seçmişsinizdir. Malum android RAM canavarı. Benim kullandığımı ben gayet sevdim. Bence çok aşırı kullanışlı. IPtv bile yükledim tv maç yayını falan izleyebiliyorum. Androidin gözünü seveyim 🙂 Hadi fotoğrafınıda atayım. Sizin cihazın ekran çözünürlüğü nedir? Yanlış görmüyorsa 10 inç ama çözünürlük farklı olabilir.
Evet ozellikle ram yuksek tercih ettim cozunurluluk olarak 4k tercihinde bulundum

Hayırlı olsun

@Mertooo ustam öncellikle hayırlı olsun. Güzel olmuş. Bende düşünüyorum. 10 inc multimedya. Aracım 1.6 d3 kasa. Cihazdan memnun musunuz. Kasma donma sorunları yaşadınız mı bu geçen süre zarfında. Ürün marka ve modeli nedir bilgi verirseniz sevinirim. Birde ayak led aydınlatma elektriğini nereden aldınız.

reisim güzel olmuş ama ekran büyük baya akü yü yormaz mı sence veya arabanın diğer yerlerinde fln sıkıntı yapmaz mı uzun vadede ? sorun yapmaması için ekstra bşi yaptırdın mı

Back