Doblo 2023. 1.6 dizel manuel Sağ aks

cenapibo

Azimli Üye
Adı
cenap cenap
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2001
Değerli arkadaşlar, aracım Doblo 2023 model 1.6 dizel 120 beygir multijet, araç önden titreme yapmaya başladı sorun sağ iç aks boşluk yapmış araç 38 km de sağ aksi komple değiştirmem gerek, muştayım burada veka arka bulduk ancak uymadı 2023 model farklıymış acaba bu parçayı bulmama yardımcı olabilrimisiniz, şimdiden teşekkürler.

2023 model 38binde aracın aksı nasıl bozulur başka bir sorun olmasın

iki ustaya gösterdim aksta boşluk olduğunu tespit ettiler, aracım aslında garanti kapsamında ama yağını dışarıdan değitirdim bir kere ayrıca geçen yıl sağ taraftan sert bir çukura girmiştim ondan olabilir mi acaba

burda servis var götüreyimmi acaba

20 bin bakımına da girmedim

Servise götürmen daha yararlı. Sanayide arabayı harcatma. 1 kez yaparlar 2 kez yaparlar sonra bir baktın araç her ay farklı bir problem çıkarıyor. Eski araçlar sanayiye girer ama yeni arabaları asla sanayiye bırakmayın.

Benim aracımın da sağ aksında boşluk var sadece yüklenince 90da titriyor ve geçiyor 5500 lira dediler sadece parçaya yaptırmadım, yetkili servis konusunda bişey diyemicem Konya'da ki gibi bir yetkili servisse kesinlikle tavsiye etmem

Balans problemi olabilir mi araçlar düşük km ama yine de olabileceğini düşünüyorum. Bizim araçta 130 dan sonra daha fazla gidemeyecek gibi titriyordu. Lastiklerin balans ayarı çok bozuktu.

20 bin bakımına da girmedim
Aynı konuyu tekrarlıyoz arkadaş
Aracını yetkili servise çek 20bin kilometre bakımı için geldiğini söyle sonrada ilave isteklerini yazdır olay bu
Paralıda olsa yetkili servise yaptır
Ben aks sağlı sollu garanti kapsamında değiştittirdim iyi niyet garantisi alavere dalavere olmadan
Çukurlara girmeyin dağlardan tepelerden atlamayın aks laraa bişey olmaz demekki aşırı darbe gördü bunda dürüst olalım.bizdeki aks ları yetkili servis fotolayıp Tofaşa yolladı Tofaş onayladı garantiye girdi.
Sağda solda boş beleş tamirci aramayın araç garanti kapsamında.

Balans problemi olabilir mi araçlar düşük km ama yine de olabileceğini düşünüyorum. Bizim araçta 130 dan sonra daha fazla gidemeyecek gibi titriyordu. Lastiklerin balans ayarı çok bozuktu.
Okadarını biliyor arkadaşlar çukura düştü yada askıda kaldı bu aksler söküldü parmaklandı

Aksler ve aks körükleri ve alt şanzıman takozuda dahil değişimin olacak ya paraya kıyacacan clas serisi iş olsun deyu yada sanayide aks tamircileri var onlara ucuz yollu yaptırıp başına bela alacan
Esnaf adamsın yetkili servise uğra mutlaka @cenapibo

Muş Fiat Yetkili Servisi
(link)

K
Benim aracımın da sağ aksında boşluk var sadece yüklenince 90da titriyor ve geçiyor 5500 lira dediler sadece parçaya yaptırmadım, yetkili servis konusunda bişey diyemicem Konya'da ki gibi bir yetkili servisse kesinlikle tavsiye etmem
Heleki koyuncu otoysa

Back