doblo 1.6 premio 2011 hangi yağ konmalı

manguser

Yeni Üye
S.a Arkadaşlar Aracım Doblo 1.6 Premio 46 binde Yağ seviyesine baktığımda çubukta 3/1 seviyede yarının altında 1 litreye yakın alabilir tahminim belkide yarım litre bakıma 50 binde gircem herihtimale karşı ben yağ koyacam fakat hangi yağ tercih etmeliyim birde 10,40 mı kullanmam gerek teşekkürler

hayır.5 30 tamsentetik.selenia.niye eksilttiğine baktırın.bu bir yerde kaçak var demektir.

4bin km için yağ eklemenize gerek yok diye düşünüyorum. yağ çubuğunun min ve max arası ortalama 1 litreye tekabül ediyor. yani çubuk hiç yağa dokunmasa bile karterde 2 litre yağ bulunur.

50 bin bakımında komple değiştirirsiniz.

mobil 5x30 kullan.ben memnunum.

bence eksiğin nedenini araştırın bence bi gösterin ama 50 bine kadar rahat gider

bugüne kar diğer doblolarımızda ve buda hiç yağ eksiltmedi

mobil 5x30 kullan.ben memnunum.

*tup* ben de memnunum fakat aracın garantisi devam ediyosa serviste selenia koyarlar.

ben aracıma geçen yağ değişiminde mobil 1 x1 3000 5 40 tam sentetik yağ koydum, 5bin km de 2 litre yağ eksiltti araç.

yağdan mı, yoksa motordanmı çözemedim.

dostlar ekimde 20000 bakımında serviste opar koydular 30000 de değişim diye belirttiler oysa bakım 40000 de olması gerekmezmi acaba selena yerine opar konmasından mı iki yağ arasındaki fark nedir.

artık bazı servisler opar yağ koyuyorlar tabi selenia gibi kalite değil ma kötüde değil ama ben bakımlarda selenia koydurttururum onlar koymazsa dışardan alıp giderim

benimkine bakımda opar koydular.sıkıntı yok.

dostlar ekimde 20000 bakımında serviste opar koydular 30000 de değişim diye belirttiler oysa bakım 40000 de olması gerekmezmi acaba selena yerine opar konmasından mı iki yağ arasındaki fark nedir.

yanlış yazmışlar.40,000 olması gerek.benimde opar ve 40,000 yazdılar.

Back