doblo 1.3 2008 geri vites.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 6630
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Guzel kardesim sen ferrari servisine mi gittin yanlislikla.....😀

abi bnde onu dyorm cok geldi bana. fiat servisi bşkada yk ztn burda . bnm anlamadgm hava filtersi yag filtresi mazot filtresinin tutarnı biri bana yazabilirmi ? sadece bu 3 ü. doblo içn
birde bu baskı balata fiyatlarna baktm arkdsn dedigi marka 120 tl civari bşey bunlar 200 -250 arası dedi işçilik normal mi ?

6630 tarafından yazılan metin:
öncelkle cvplarnz içn tşk ederm . şmdi önceleri sadece geri viteste yapyordu dha sonradan 1. vitese özellkle gecerken küt diye gecior sert yani . servise bugn gotrdm bana arac 10 bin bakımına girmedigi icn ve debriyaj üst bilmem neyi dedi anlamadm toplam 650 dedi ve snra ben odeyemem cok dedgmde sadece vites sorunm hallolsn dedm 200 - 240 arası masraf gder dedi. 1 e takp debriyajdan ayagmı kaldrdgmda gaz vermeden kalkyor zorlanmyor . son 2 gündr viteslern hepsinde zor geçer oldu ama geri viteste artk hep yapyor hhatta geçmyor zorlyorm diyeblrm. yarn goturecegm tek korkm parca degismi wrsa yapmadan tamir etmeleri ve degistk demeleri. acıkcası guvenmyorm .

Sevgili kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Bahsettikleri debriyaj üst merkezi ya da silindiri olabilir. Debriyaj üst merkezi sorunlu ise debriyaj boşalır, takılı kalabilir, hidrolik kaçırabilir, baskı balata sıyırabilir, debriyaj pedalı sertleşir, vites geçişleri zorlaşır. Sizin alt merkez de değişmesi gerekiyor olabilir. Alt merkez üst merkeze göre daha pahalıdır.

bakiergul tarafından yazılan metin:
Guzel kardesim sen ferrari servisine mi gittin yanlislikla.....😀
😀😀😀😀

abi dedigin gibi üst merkez değişti 220 tl verdm . sorun düzeldi. arkdş sagolsun cok yardmcı oldu servisteki. parca fiyatı 120 civarı sanrm geri kalan işçilik. yormlarnz içn tşkler. ama debriyaj seti almam lazmmış sanrm ilerleyen zamanda. birde geri vitese tkmadan once 3 e tak snra geri vites yap dediler bana. oyle daha saglklymş.

6630 tarafından yazılan metin:
abi dedigin gibi üst merkez değişti 220 tl verdm . sorun düzeldi. arkdş sagolsun cok yardmcı oldu servisteki. parca fiyatı 120 civarı sanrm geri kalan işçilik. yormlarnz içn tşkler. ama debriyaj seti almam lazmmış sanrm ilerleyen zamanda. birde geri vitese tkmadan once 3 e tak snra geri vites yap dediler bana. oyle daha saglklymş.
3e degil.....4. Vitese tak ve geriye tak.....o zaman cartlatmadan geçer......burada amac ...ileri donme ivmelenmesinde bulunan dislileri durdumak .....

Back