Kendinizi tanittiniz...... Sirf bu saatte size cevap vermeye geldim....simdi sevgili kardesim....sorununu detayli anlatmamissin ama ben sana olasi ihtimalleri anlatacam ...bana debriyaj pedealin sertmi , kalkista silkeleme ...gaza abandiginda kacirma varmi bunlari yazmamissin.....bizde tahmin yurutecegiz......
Sadece 1. vitesin gecmiyor olsaydi di 1.vites dislinde veya senkromecinde problem var diyecektim.ancak sen geri vitesininde gecerken cartladigini soyluyorsun.geri vites te senkromenc yok tamamen durmadan atiyorsan cartlama yapar....ama durduktan sonra bile yapiyorsa ve 1.vitesinde ki senkromenc li olmasina ragmen rahat gecmiyorsa ...ben baski veya balatadan. Hatta her ikisinden suphelenirim....muhtemelen baski balatan yapismis veya bitmis veya yaylar ozelligini kaybetmis veya veya debriyaj catali egilmis olabilir.......benim fikrim bu......bunlara ordinaryus profosor raptor ustam ilave yapabilir.......yarin cevap yazacaktir....bunlari goz onune alarak aracina baktir......gecmis olsun kolay gelsin....tekrar hosgeldiniz.......