doblo 1.3 2008 geri vites.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 6630
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

6630

Yeni Üye
Merhabalar. Aracaı yarın servise goturcegm . 1.3 doblo 2008 . geri vitese takarken cırtlama sesi verior 1 hftadır. ve 1.ci vitese zor gecior . sorn nden kaynaklanyordur ne kdar masraf ckartr bana yardmcı olablrmsnz?

Sayin 6630 nickli arkadasim....evvela uyeler ve tanisma bolumunde kendinizi tanitirsaniz....en dogru bilgi ve yanitlari. Konusunda uzman arkadaslardan alabilirsiniz...ancak kendinizi tanitmadiginiz taktirde sorulariniz cevaplanmaz....tesekkurler.....

Kendinizi tanittiniz...... Sirf bu saatte size cevap vermeye geldim....simdi sevgili kardesim....sorununu detayli anlatmamissin ama ben sana olasi ihtimalleri anlatacam ...bana debriyaj pedealin sertmi , kalkista silkeleme ...gaza abandiginda kacirma varmi bunlari yazmamissin.....bizde tahmin yurutecegiz......

Sadece 1. vitesin gecmiyor olsaydi di 1.vites dislinde veya senkromecinde problem var diyecektim.ancak sen geri vitesininde gecerken cartladigini soyluyorsun.geri vites te senkromenc yok tamamen durmadan atiyorsan cartlama yapar....ama durduktan sonra bile yapiyorsa ve 1.vitesinde ki senkromenc li olmasina ragmen rahat gecmiyorsa ...ben baski veya balatadan. Hatta her ikisinden suphelenirim....muhtemelen baski balatan yapismis veya bitmis veya yaylar ozelligini kaybetmis veya veya debriyaj catali egilmis olabilir.......benim fikrim bu......bunlara ordinaryus profosor raptor ustam ilave yapabilir.......yarin cevap yazacaktir....bunlari goz onune alarak aracina baktir......gecmis olsun kolay gelsin....tekrar hosgeldiniz.......

aynısını yaşadım 2 ay önce,baskı balata değişti cillop oldu bana maliyetide 500 civarı oldu...geçmiş olsun.

500 verdiysen sanada gecmis olsun....😀

Bana gelseydin daha hesapli yaptirirdim...

ehehe😀 mesela?

Yarin sevgili ustama sorayim.....en az 100 tl farkeder

şanzıman indirmekten kaynaklanır o fark abi😀 40 liraya şanzıman indiren tanıdıklarım var ama kesin eksik vida çıkıyor😀

Benim ustami tanisan. Oyle konusmazdin......abicim komple set valeo 175 opar 195 mapa 95 tl yagi isciligi en baba 400 bir kurus fazla aldirmam...zaten benim arif ustam ben getirmissem almaz....

arif ustada senin gibi demek😀

240 tl fiyat cekti. ? yarn sbah 8 e randevu aldm. disklerde sorn war bide torna mı yaptrmak zorndaym param yok : (. kenarları cıkmış disklern ve sürtme sesi verior.

serdarengin tarafından yazılan metin:
şanzıman indirmekten kaynaklanır o fark abi😀 40 liraya şanzıman indiren tanıdıklarım var ama kesin eksik vida çıkıyor😀

Kardesim bugun arif ustama sordum......senin icin 300 e olur bakicim dedi....

baki abi ben deyiştirdim doblo premio nun kini 09.10.2010 tarihinde valeomarka 100 tl artı işcilik 90 tl toplam 190 tl işi kapattım 4 saatte ugraştı ve harbide usta yani *clap*

safaline2011_55 tarafından yazılan metin:
baki abi ben deyiştirdim doblo premio nun kini 09.10.2010 tarihinde valeomarka 100 tl artı işcilik 90 tl toplam 190 tl işi kapattım 4 saatte ugraştı ve harbide usta yani *clap*

Kardesim set yani baski balata volan ve volan bilyasi zaten valeo 195 tl ....senin sadece balata degismistir.....

Mumkunu yok yada valeo kutusunda cakma birsey vardir.......

iyide servis bu fiyatı verdi o zman servis tamir edp parca degisimi yapmyor mu :?

6630 tarafından yazılan metin:
iyide servis bu fiyatı verdi o zman servis tamir edp parca degisimi yapmyor mu :?

Bilemem yorum senin...

öncelkle cvplarnz içn tşk ederm . şmdi önceleri sadece geri viteste yapyordu dha sonradan 1. vitese özellkle gecerken küt diye gecior sert yani . servise bugn gotrdm bana arac 10 bin bakımına girmedigi icn ve debriyaj üst bilmem neyi dedi anlamadm toplam 650 dedi ve snra ben odeyemem cok dedgmde sadece vites sorunm hallolsn dedm 200 - 240 arası masraf gder dedi. 1 e takp debriyajdan ayagmı kaldrdgmda gaz vermeden kalkyor zorlanmyor . son 2 gündr viteslern hepsinde zor geçer oldu ama geri viteste artk hep yapyor hhatta geçmyor zorlyorm diyeblrm. yarn goturecegm tek korkm parca degismi wrsa yapmadan tamir etmeleri ve degistk demeleri. acıkcası guvenmyorm .

birde bir sorm dha olcak . bakım içn bna ckardgı masrafta hava fltresi yağ filtresi mazot fltersi ve disk , saf su bide baskı balatası sanrm tplamda 650 cok degl mi ?

Back