hakanckmkc
Aktif Üye
Doblo- Kayıt
- 3 Kasım 2013
- Adı
- hakan çakmakçıoğlu
- Kan Grubu
- 0 +
- Meslek
- özel sektör çikolata
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2006
- Renk
- KIRMIZI
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar
henüz bir doblom yok nasip olursa şubat gibi düşünüyorum
aile arabası olarak kullanacağım çok yüksek hızda kullandığımı söyleyemem genenelde 100 max130 ama araba sollarkende sıkıntı çekmeyi istemem doğrusu ruhsatta otomobil geçen 16000 e kadar bir araç düşünüyorum
benzinle mazot arasındaki fark50 kuruşa düşünce acaba1,3dizelmi yoksa 1,2 benzinlidoblomu alsam bilemedim tüpten kortuğum için tüplü alsam bile doldurmam gibi geliyor bana yangından patlamadan korkuyorum
1)dizel aracın motorunun bakımı daha pahalı diyorlar
2)emisyona göre vergi alınacak söylentisi var
3)tüplü araçlardada ağırlık artışı diye ağır kusur gösterilecek söylentisivar
ben asgari ücretle çalışan biriyim ama 2 çocuk ana baba derken araba mecburi artık
sizlerden ricam 1,2ve 1,3dizel araçların artı ve eksilerini yazarsanız sevinirim
not silivri istanbulda oturuyorum aracı alıp kısa vadede satmayı düşünmü yorum gittiği yerekadar bizimle olacak yani
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
herkese hayırlı günler
henüz bir doblom yok nasip olursa şubat gibi düşünüyorum
aile arabası olarak kullanacağım çok yüksek hızda kullandığımı söyleyemem genenelde 100 max130 ama araba sollarkende sıkıntı çekmeyi istemem doğrusu ruhsatta otomobil geçen 16000 e kadar bir araç düşünüyorum
benzinle mazot arasındaki fark50 kuruşa düşünce acaba1,3dizelmi yoksa 1,2 benzinlidoblomu alsam bilemedim tüpten kortuğum için tüplü alsam bile doldurmam gibi geliyor bana yangından patlamadan korkuyorum
1)dizel aracın motorunun bakımı daha pahalı diyorlar
2)emisyona göre vergi alınacak söylentisi var
3)tüplü araçlardada ağırlık artışı diye ağır kusur gösterilecek söylentisivar
ben asgari ücretle çalışan biriyim ama 2 çocuk ana baba derken araba mecburi artık
sizlerden ricam 1,2ve 1,3dizel araçların artı ve eksilerini yazarsanız sevinirim
not silivri istanbulda oturuyorum aracı alıp kısa vadede satmayı düşünmü yorum gittiği yerekadar bizimle olacak yani
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
herkese hayırlı günler