dizel çalışmıyor

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

jackalwolki

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar bende 2007 1.3 max doblo var aracım sabahları çalışmıyor 10 . 15 sefer marş a bastıktan sonra çalışıyor yada marşa basarak vurdurdugumda çalışıyor onun dışında tövbe çalışmıyor fakat motor ısındıgı zaman hiç bir sıkıntısı yok tek marşta çalışıyor gayet normal ve düzenli çekişinde falando bi sorun yok fakat sabahları çalışmıyor aracı birçok pompacıya götürdüm birsürü yerine bakıp hatayı bulamadılar makimaya bagladı mazot filitresinde su var birde hava sensörü arızalı diyor hata kod numarası var ...........mazot geri dönüşü torku falan herşeyi gayet normal görunüyor ve bir çok ustaya daha götürdüm hiç kimse sorunu bulamadı aracı bırakacaksın bakacaz diyorlar ama kimse tatmin edici birşey söylemiyor o nedenle bende aracımı kimseye bırakmıyorum fiyat olarakta en az 600 tl istiyorlar enjektörleri temizliceklermiş yani alakasız bişey bence .......bir çok parça degiştirdim olmadı bir türli.... kendim motorsiklet tamircisiyim bu meretten anlamıyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen ilk defa dizel araç aldım onunda böyle bir sorunu çıktı nerfret ediyorum dizelden tövbe birdaha dizel araç almam degiştirdigim parçalar kızdırma bujisi 2 sefer degiştirdim belki belki yeni parça arızalıdır diye su sıcaklık ölçerini hava akışmetre.sigorta kutusundaki o siyah kutu gibi olan roleyi. volan sensörü .motorun üstündeki dizel geri dönüşhortumlarını ve hala kim ne derse o parçayı deyiştiriyorum ve bunları deyiştir diye ustalar söylüyor yani her kafadan bi ses çıkıyor lütfen bi bilgisi olan varsa benimle paylaşsın teşekkürler herkese saygılar

Lütfen kendinizi TANIŞMA bölümünde tanıtınız... Aksi takdirde soru ve sorularınıza cevap verilmeyecektir... Teşekkürler...

hoşgeldin dostum...

Lütfen kendinizi TANIŞMA bölümünde tanıtınız.

arkadaş tanıtta kendini yorumları görelim. aynı sorun bendede vardı. tavsiyeleri merak ettim şimdi.

üye kendini tanıtana kadar konu tarafımdan kilitlenmiştir.üye kendini tanıttığı zaman konusunun açılmasını pm ile yada konu mesajıyla talep edebilir.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back