direksiyonda oluşan pütürlenme ya da korozyon

neska20

Yeni Üye
2006 aralık ayında aldığım doblomun direksiyonunda kullanıma bağlı olarak(ben öyle diyorum)sol tarafında erime,pütürlenme gibi bir durum oluştu.Araç daha 36000 de bir de üstüne anahtardaki açma kapama butonu parçalanmasın mı?
Aha dedim tamam dökülmeye başladı araba*helpless*
Herhalde direksiyon değiştirmiyeceğiz😀 ama bir türlü kaplama gibi bir şey yaptıracağız ama nasıl???????

*eek*ona göre ayarlamış ozaman bunlar

maalesef fiat firmasının tüm modellerinde direksiyon pütürlenmesi soyulma gibi olaylar oluyor.garantisi devam eden araçlar için durum düzeltilebilirken eskiyen modellerde görünüm bakımından sorun teşkil ediyor

yapılabilecekler.

garantiden değiştirme
deri kaplama
ucuz kılıf takma
çıkma direksiyon bulma
sıfır direksiyon temin etme.

ayrıca ben direksiyon kilidi kullanıyorum ve yeni fark ettin direksiyonun alt kısmının rengi değişmiş.😡

Abıcım Bende 2004 Doblo jtd Doblo Var Dıreksıyondan Ses Gelıo Uzun Yola Cıktıgında Asfaltta Gıderken Arabanın ICınden Dıreksıon Kutusundan geldıgını Hısssedıorum Hafıf Bır Cızırtı Gelıo Neden Olabılır Dıreksıyon Popma Arızalıydı Onu Aldım Taktrıacam bu Sorun Pompadan Kaynaklaanabılırmı Yada Kutudamı Var Bır Sorun???

sesin yerini iyi tespit etmek lazım.ön panelden gelebilir.yolun durumuna göre ses değişiyormu.

İyi bir analiz şart. 🙂

asvaltta giderken normal yolda gelen ses olsa olsa pompa arızasından geliyordur diyecem. pompa düz yolda ötmez ama hafif vınlama yada vızırtı sesi vererek gider zaman içindede ses yükselir. başka bir sebep bilemiyorum. direksiyon kutusu hareket halinde sesi yalnızca çukur yada bozuk yolda belli eder.

Bende jantlardan dolayı yapmıştı. İkinci DobloM babaya tırmanmış. 🙂

ERCAN tarafından yazılan metin:
garanti dahilindeykenmi oluştu..bu sorun..?

2006 modelin garantisimi kalmıştır acaba. olsa bile sanmıyorum garantiden işlem yapıp düzeltilsin. bilemiyorum ki her srevis ayrı bir hikaye bizlere..

Cüzdan garantisi altında artık o Doblo 😀

DobloM tarafından yazılan metin:
Cüzdan garantisi altında artık o Doblo 😀

isteğe bağlı tring ödeme kapsamlı dekarosyon mucizeli orjinalinden uzak alınırken pahası biçilmez bozulduğunda zira onların üretimi bitmiş olan veeeee müşteri memnuniyetsiz malların tüketim canavarları biz hoooop alır yaptırırızzz. zenginiz varlıklıyız en iyi biziz. milli servet nedir üreticilerin umursamadığı tüketicilerimizinde bir kısmının bilip benimsemediği orta hayl dünyalarındayız hali ile.
*annoy**shop*

hahahaha süpersin Abi 😀😀😀😀

direksiyon vs yerlerde aşınma tüm otomobillerde görülür ve normaldır

biz kendimiz deri kapladık o yüzden öyle bi sorunumuz yok aynı şkelide elfreni ve vites topuzuda deri

Derinin terleme yapmasından dolayı çok yakınan var, özellikli deri kullanmak gerekiyormuş.

doblom

bizikinde zaten yanma teleme koku gibi sorunlar olmuyor çünkü hakiki deri zaten tüm deriler mercedes ten geldi

Onu araştırdım. Hakiki deri katkılı olmak zorundaymış.

Ben deri imalatçısıyım hakiki deri terletme yapmaz hakiki deri havayı geçirir terletme yapar dediğiniz deri sunni (çakma) deri winleks de derler.

Back