Dell’den iyi haber: VoIP üzerinden görüşmeler ücretsiz!

Chirmicty

Onursal Üye
Başka Araç
Adı
Koray HARMAN
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2018
650_Picture11-630x424.jpg

Sevdiklerine tüm gün boyunca bağlı kalmak isteyen Kanadalılara güzel bir haberimiz var; Dell ve ücretsiz mobil haberleşme firması Fongo, ‘Dell Voice’ adını verdikleri yeni mobil platform uygulaması sayesinde VoIP üzerinden ücretsiz görüşme hizmeti sunacaklarını duyurdu. Sabit ve kablosuz hatların yüksek meblağlı iletişim faturalarına çözüm getiren Dell Voice uygulaması ücretsiz görüşme, ses mesajları arayan kimliği gösterimi ve bekleyen aramalar gibi özelliklere sahip ve VoIP üzerinden kullanıcının Fibernetics veri bağlantısını kullanarak arama alıp, gönderiyor. Inspiron, XPS ve Alienware gibi yüksek performanslı laptop ve masaüstü sistemleriyle tanınan Dell ile Kanadalıların iletişim maliyetlerini düşürmek amacıyla yeni nesil çözümler üreten Fongo’nun birlikte sundukları hizmetin kısa sürede uluslararası kullanıma uygun hale gelmesi bekleniyor.

nerde beleş oraya yerleş *happy*

paylaşım için teşekkürler

paylaşım için teşekkürler.

paylasim icin tesekkurler....

iide bizene Kanadalılar sevinsin😀

iide bizene Kanadalılar sevinsin😀

türkiyedede kullanabiliyorsun sabit telefonları aramak için ben zamanında az makara yapmadım sırf bunun için mikrafon aldım teknosa dan 😀😀

çakkkaalllll

telefon parası çok geliodu bende bu voip olayını keşfetmiştim 😀 ama uzun uzun konuşamıosun belli bi saniye dakika sonra kapatıyordu telefonu tekrar arıyodum 😀😀😀

çakkkaalllll

telefon parası çok geliodu bende bu voip olayını keşfetmiştim 😀 ama uzun uzun konuşamıosun belli bi saniye dakika sonra kapatıyordu telefonu tekrar arıyodum 😀😀😀

saçma bişey😀

Back